Najdi forum

Pred nekaj dnevi je moja mlajša sestrica v tragični nesreči izgubila moža in ostala sama z dvema majhnima otrokoma. Njena nesreča me je zelo prizadela in kot edina sestra ji v teh težkih dneh čimbolj skušam stati ob strani. Nad tem kako zelo me je potrla izguba svaka sem še sama presenečena, res je, da smo se zelo dobro razumeli, nismo pa prav veliko časa preživeli skupaj, ker živimo daleč narazen. Tudi z mojim možem sta se zelo dobro razumela in se vseh srečanj in druženj iskreno veselila. Dogodki in rane so še boleči, strašno sem utrujena in nobenega vesewlja ni v meni, ker me strašno skrbi za sestro. Včeraj pa se je mož grdo znesel nad mano, rekel je , da izgledam slabše kot ona (to ni res) in da žalujem bolj kot ona. Lepo sem mu razložila, da bi enako ravnala kot , če bi se to pripetilo v njegovem sorodstvu, ker sem pač tak človek. Potem pa me je pozval na sex kar sem seveda šokirana zavrnila, ker je to trnutno zadnja stvar na svetu, ki mi zdaj pride na misel. Mož ob izgubi mojega svaka ni pokazal pretirane žalosti, je pa res, da sedaj moji sestri pomaga pri vseh administrativnih in uradniških opravkih, ki nastanejo ob smrti svojca. Poročena sva 15 let, najin zakon je bil že večkrat v hudi krizi (varanje, nasilje), zadnje čase pa se je umirilo. Pred leti sem se zdravila za depresijo in jo tudi ozdravila (PHP).

LEP POZDRAV1

vaš mož je ljubosumen na pokojnega svaka, ker vas je njegova smrt tako zelo potrla. Še vi ste presenečeni nad močnim občutkom izgube, ki ga doživljate. Svak vam je verjetno res pomenil več, kot ste si sami upali priznati. Razumem, da vam je težko in še nekaj časa vam bo, vendar poskusite živeti čimbolj običajno. Lepo, da pomagate sestri in ji stojite ob strani, vendar se ne lepite na preteklost. Za vas naj bo najbolj pomembna sedanjost, vaša družina in odnos, ki ga imata z možem.

Alenka

New Report

Close