Najdi forum

Sem v zgodnjih dvajsetih, lepa, postavna, zgovorna, zabavna. Tipi redno pristopajo, vabijo ven..

Dva sta mi bila doslej res všeč. Nista neka žurerja ali ženskarja, vsaj kar sem ju doslej spoznala. Z vsakim sem začela počasi, spoznavanje, srečanja.. nobenih intimnih stikov, razen par poljubov.

Potem ko pa sta enkrat ugotovila, da sem navezana, sta se začela pa oddaljevati. Pa kar neki izgovori, kaj vse imata za narediti. Komunikacija po telefonu, občasno še kakšno srečanje, vabljenje na večerje…ampak pri vsem imam še vedno občutek umikanja.

Čisto sem zmedena – delam jaz kaj narobe ali so tipi čudni? Je to kakšna igra,  bi morala dalj časa glumit nezainteresiranost? Koliko časa? Kako veš, da ga potem pa nezainteresiranost ne odvrne?

Hja, najbrć si napisala premalo podatkov, da lahko odgovorimo bolj poglobljeno. Kar opazim:

– Počasen začetek, brez intimnih stikov, nekaj poljubov.

Ok. Upam pa, da si tipu dala jasno vedeti, da ti je privlačen in komaj čakaš, da “skočiš” nanj. Samo spoznala bi ga prej rada bolje. Sploh dobro je, če si mu to povedala – kar nekaj tipov poznam, ki ne marajo brat med vrsticami.

– Sprašuješ, če bi morala dlje časa glumit nezainteresiranost?

Kar se mene tiče, bog ne daj. V trenutku me mine vse (pa pri ženskah nikoli nisem iskal samo seksa). Če bi namreč kasneje ugotovil, da si glumila ti ne bi nikakor zaupal, da so bile stvari, ki si mi jih povedala in kazala pristne.

Lahko je sicer problem tudi v tipih. Če sta se začela umikati, ko si se navezala (in sta to tudi onadva resnično razumela kot poglobitev odnosa), potem od tebe nista želela ničesar resnega. Druga opcija pa je, da sta tvoje “počasno” napredovanje odnosa in morebitno “glumo” razumela, kot da pri tebi nimata šans za kaj resnejšega.

Si lepa in mlada. Ne sekiraj se zaradi čudakov, ki bi hoteli kdo ve kaj. Ostani to,  kar si! Počakaj na tistega, ki te bo cenil in te bo vreden.  Nič ne prehitevaj. Imaš še čas. In v nič ne sili, če ti to ne ustreza!

Srečno!

ja sex hočejo. fukat. al kaj bi ti rada pri 20. poroko in otroke? pol pa ločitevp ri 30.  mislim, užas.

New Report

Close