Najdi forum

Pregledujem tale forum…. Ne vem, ne razumem. Kako se lahko nekateri drogirate? Kaj je tisto, kar vas potisne v to? Pa saj se ja sam odločiš, a boš prižgal ali ne, ali si bos vbrizgal ali ne? A vam je kdo pištolo držal na glavo? Resnično ne razumem. Kot najstnica sem probala travo, ker so jo pač vsi. Čakal in čakala sem, kdaj se bo kaj zgodilo, pa ni bilo nobenega učinka. Okoli mene so se valjali po tleh, se smejali in govorili bedarije, jaz pa nič. Pa sem še enega pokadila, da bi ja še meni se tako dogajalo kot drugim. Pa spet nula. In potem sem s tem nehala, tako da imam bilanco 2 pokajena džointa v življenju. Bolj sem zadeta od kozarca vina, ne moreš verjeti. Pa še to mi gre na živce, ker alko ne deluje stimulativno, ampak sem samo slabe volje, zatežena, tako dea se tudi večjim količinam alkohola izogibam.

Zakaj se drogirate? V čem je fora? Prosim pojasnite mi!!

LP
K.

Iskreno, tudi jaz ne,pa tudi enega dima nisem probala me pa skrbi za sina.

Iskreno, tudi jaz ne,pa tudi enega dima nisem probala me pa skrbi za sina.

“,KER SO JO PAČ VSI.”

To je odgovor na: “KAKO SE LAHKO NEKATERI DROGIRATE?”

Poznam osebo, ki se je tako začela drogirat.Ti malo stvari veš o narkomanih in o življenju z njimi. Tukaj si se na nek način posmehljivo izražala, vsaj jaz tako razumem. NIKOLI ne veš kdaj te nehote zajame tema droge.

To je samo moje osebno mnenje, nič drugega!

PS: v centrih, društvih, zavodih za zdravljenje od nedovoljenih drog lahko dobiš zloženke, v katerih so našteti nekateri najpogostejši vzroki za drogiranje.

kokain

Sej ni nobedn reku da kdo kirga sili, folku pa tko paše sej je odločitev vsakega posameznika….Jst sm tut probala kr me je pač zanimalo, se pa ne drogiram…
Probala sm in to je to! Nekateri pač nadaljujejo, nekateri pa ne, eni iščejo rešitev v tem,…
Najbolj mi gre pa to na živce pri folku, ker pol obtožujejo starše češ ” ONI SO KRIVI, NIMA NIKKRŠNE VZGOJE” in bla, bla, bla… NI RESSSSSSSSS!

Vsak se sam odloči kaj bo naredil iz svojega življenja…

Lep pozdrav!

Zavedam se, da nikoli ne vem, kdaj me bo zajela tema droge. Imam dve majhni deklici, in še kako me skrbi, kaj bo z njima, ko odrasteta. Še predobro vem, da lahko zelo hitro padeta v droge. Upam in se trudim, da vsaj tega ne bi mogli nikoli reči, da doma nista imeli zavetja, razumevanja itd.

Nisem imela namena, da bi pisanje izpadlo posmehljivo. Vendar resnično ne vem, kako da nekateri padejo pod vpliv drog, nekateri pa ne. Morda pa mi ti napišeš kaj več otem, saj mi omenjena zloženka še ni prišla v roke.

Lep pozdrav!

Navkljub že velikemu znanju na področju drog je še veliko neznank. težko rečemo za posameznika zakaj ravno on. Lahko sicer sklepamo po njegovi zgodvbi iz njegovega življenja a do pravega vzroka je težko priti. Ravno zaradi še tolikih nejasnosti, ki so povezane z drogami je še najbolje, da se jih izogibamo in s tem ne vzpostavljamo možnosti za vzpostavitev odvisniškega življenja.

Bravo, starši niso krivi.

Bila sem vesela, da si me prosila, ce ti lahko kaj vec napisem o tem!
Vzroki, ki ti jih bom zdaj napisala so prepisani iz ene zlozenke. Na splosno so to vzroki:
– pomankanje samozavesti in motivacije
– zdolgocasenost
– obcutek splosne nesposobnosti
– in predvsem nespostovanja samega sebe
– pomankanje sporazumevanja v druzini
– brezosebni odnosi s pedagogi v solah
– tezave v obdobju odrascanja
– mankajoce druzbene vrednote
Upam, da ti bo to kaj v pomoc.
Jaz sem zelo obcutljiva, ce kdo rece ali napise o drogiranju kaj kar se meni ne zdi prav, ker sem to dozivela. Veliko sem se prejokala, ne vem, mogoce se bom se. Ampak vsak clovek na svoj nacin razume stvari.
Jaz se nimam otrok in ne vem kako je ce te skrbi za njih. Po moje bo s tvojima deklicama vse v redu, ker jih imas rada.

kokain

Včeraj sem govorila s kolegom mojega fanta – narkomana. Odprl se mi je, mi povedal zakaj se je on sam drogiral, kakšen je bil njegov način razmišljanja, kako se je on počutil in to kako sedaj čuti do droge. Večinoma se je skinil, se ga pa vsake toliko časa še vedno zadane, “zakaj?” sem ga vprašala, “zato, ker je božanski občutek”….sam ve, da še ni razčistil sam s sabo in ve da bo, samo čas še ni pravi. Moj fant….ja je na metadonu, ne upa si ga znižati na nulo, ker ve, da tudi še ni razčistil sam s sabo….. veš, težka je pot, čedalje bolj jih razumem….nikakor ne odobravam tega, to se mi zdi gnilo početje….šteje pa tukaj volja…volj do življenja – tisti, ki je nima, tisti je lahko narkoman…

New Report

Close