Najdi forum

Ne pride do konca

Pozdravljeni,

 

imam vprašanje, in sicer se s fantom dobivava nekaj mesecev, pa doslej še ni doživel orgazma. Odnos ponavadi traja tudi do eno uro, včasih še dlje, zelo sva sproščena, težav z erekcijo nima. Jaz nimam težav z doseganjem orgazma in mi je v bistvu všeč, ker vse skupaj tako dolgo traja. Seveda pa bi želela, da tudi on pride do konca.

Predlagala sem mu, da naj poskusi z malo manj samozadovoljevanja, pa zaenkrat še ni rezultatov. Povedal je, da je že kdaj prej imel take težave pri odnosu z ženskami.

Kaj je za storiti? Mogoče le počakati, da se težave same razrešijo?

Hvala za vaš odgovor.

Pozdravljena.

Opisujete motnjo nedoseganja orgazma ali nezmožnost ejakulacije pri moškemu. V kolikor gre res za to težavo, slednja ni tako pogosto prisotna pri moški populaciji. Je pa.

Pretirano samozadovoljevanje nima toliko neposrednega vpliva na to motnjo. Pomemben je tudi podatke (tega ni navedeno) ali lahko doživi ejakulacijo tudi med samozadovoljevanjem. V kolikor lahko doživi potem (na srečo) po vsej verjetnosti ne govorimo o organskih motnjah. Verjetno so v povezavi s psihičnim stanjem.

Če pa ejakulacije ne more doživeti tudi med samozadovoljevanjem, potem pa obstaja možnost organske/telesne motnje.

Lep pozdrav,

izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com

Pozdravljeni,

hvala lepa za odgovor. Med samozadovoljevanjem doživi orgazem, je pa povedal, da lahko zelo traja, preden ga doseže. Da bi to počel pred mano, ga je zaenkrat preveč sram.

Hvaležna bom še kakšnega nasveta, kaj lahko storiva.

Lep pozdrav in hvala.

 

Spoštovana.

Potemtakem bi potreboval obravnavo, kajti po vsej verjetnosti je izvor psihogena težava. Potrebno je ugotoviti izvor, se s tem soočit in razrešit.

V kolikor se bo oz bosta odločila je/sta dobrodošla.

lp,

izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com

New Report

Close