Najdi forum

Moj problem, no nevem če je problem, pa je, da med spolnim odnosom mi nikoli ne pride. Fant mi jo more prej obdelat in to še kar traja, nato pa doživim orgazem.
Med samim aktom pa nikoli.
Kaj menite?

Ene tako druge drugače….Reci mu kako naj ti ga daja, da ti bo ugajalo. Mogoče si tega med samim odnosom preveč želiš pa potem ni učinka. Hočeš rečt, da se k temu siliš. Fant naj si vzame čas.

Pri meni je pa ravno obratno. Men pa ne ….., če me drgač. A ma kšna podobn problem?

Mogoče nisi dovolj vzburjena. Poskusita prej gledati kakšen erotični film, med samim seksom pa si poskušaj zamisliti kaj kar je čimbolj seksi, pa sprosti se!
srečno

Nesmiselno je lociti spolno aktivnost na akt in ne-akt. Tudi, ce te prej vzburi, kot pravis, je to akt! To je del predigre. Sama penetracija brez dodatnega vzburjenja je za marsikatero zensko tezavna (ali nemogoca) za doseganje orgazma. Nekatere zenske potrebujejo vec casa, da dozivijo orgazem. S tem ni nic narobe. Veliko pa je takih, ki ga sploh ne morejo doziveti. Ne obremenjuj se, raje uzivaj.

Zakaj pa je to problem? Saj zadevo dokoncata pri samem odnosu? Zakaj nisi zadovoljna?

…nisi edina…je pa res da je možno da bi z drugim partnerjem orgazem doživela…odvisno…

Rada bi se prepričala, da z mano ni kaj narobe in da je še kje kakšna, ki ji ne pride na tak način – z draženjem (prsti, jeziček).

Gotovo je kje se kaksna, sicer Freud ne bi razdelil orgazma na “zunanjega” in “vaginalnega” (kar se je kasneje izkazalo za zmotno). Nekatere zenske imajo raje eno, druge drugo. S tabo ni prav nic narobe, niti nisi edina.

Evo me, pri meni se mora moški zelo, zelo potrudit da mi pride takrat ko me obdeluje s prsti in jezičkom. Še nikoli nisem doživela orgazma na tak način.

Meli. Potem, tebi pride, ko ti ga not daje?

Ja res je. Komaj čakam, da mi ga vstavi. Res pa, da tudi to “not dajanje” traja nekaj časa, da doživim orgazem. Ni pa lepšega ko ga začnem doživljati, fant malec tempo umiri – vse do konca orgazma, po doživetem orgazum pa ponorim, takrat bi seksala do onemoglosti a kaj ko potem fantu ni več do seksa.

men pride, ce mi z jezickom, ali pa s prsti. drgac med samim sexom pa sploh ne! zalostna sm. sm se velik pogovarjala o tem. pa ne, pa ne.

na njemu gor mi je pa 2 x prslo, od takrat nc vec. cetudi se trudim. nic.

oli 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close