Najdi forum

Pozdravljeni!

Oba sva stara 25 let (jaz 27), jaz sem že imela spolne odnose z več partnerji (6), on z mano prvič. Naj povem, da je telesno zelo velik in močnejše postave in da ima velik in debel penis, kar mi je zelo rajcig. Jaz sem bolj majhna in suha.
Ko sva prvič skupaj sexala, moram priznati, da sva se kar namatrala, ker ne jaz ne on nisva utrofnila penis vame…kr nekam je uhajal, samo not ne. Uspelo nama ja tisti vikend 2x sexati, prvič jaz na njemu, drugič on na meni. Moram povedati, da ko sem bila jaz na njemu, mi je bilo bolj všeč, ker sem lahko regulirala globino zadeve v sebi, ko pa je on bil na meni, pa navkljub, da sem bila mokra, me je kar malo bolelo. Čeprav orgazem obakrat je bil boljši kot pri vseh tipih, ki sem jih mela.

No, sedaj drugič, po parih mescih od prvič, sva se matrala skoraj 1h!!! Ali ni šel vame, ali pa aleluja, če sva šla v pasji položaj (na pojstli, samo en na pojstli, ni da ni tehnike), me je pa preveč bolelo – kar me čudi, saj sem pasjega vedno imela rada.
No, potem pa spet 1000 in 1 poza / položaj, skratka, nisva mogla! Oz. nisva ga mogla not dat vame – ne zarad bolečin ampak “gol-a” 🙁

Ne vem kaj delam narobe, saj sem sex oboževala, poleg tega že 7 let aktivno seksam, ni me sram seksa na javnih krajih, anytime, anywhere, z različnimi partnerji sem že, nobenih problemov(!), tukaj pa, kot bi prvič se šla sploh spolnost no!

Ne vem kaj naj naredim. Lp

prim za penis pa ga not porin.pa ja ves kje mas lukno.d te pa u pasjm boli je pa zto kr pravs d ma vecjiga.mene tut ucasih boli u dogiju sam pol k se nastimam dobr tut to neha.

Pri večjem se ti zasvetijo očke bolj ja – tudi meni 🙂 Ni pa nujno, da je seks zato kvalitetnejši. Kaj pa vem … moj ima po dolžini povprešnega, po debelini pa je debelejši od vseh ostalih, ki sem jih videla in mi je super 🙂 V dogiju pa me malenkost boli, ja.

Pa kako hudiča ga s težavo spraviš noter – je res tako orjaški? Je zakrivljen? Si dovolj mokra?

u dogiju boli zto k gre bl globok not.pa se zadeva u maternicni vrat.ce je bolecina zarad cesa druzga je treba ugotovit pr ginekologu.kr sex nesme bit z bolecinami.
sm bla enkrat s crncm pa sm ga lah spraula not kako ga ti nemors ej.ni mi jasn

Meni je pa malce nenavadno, da je tvoj partner bil devičnik do 25. leta. Si morda pomislila, da je morda njegova neizkušenost vzrok za težave?

lol lahko sexsaš z mano če z njim ne moreš js sm zmiri dubu lukno 🙂

lol, lahko z mano sexsaš če on nemore, js tui upam pousod kot ti 🙂

JAOOO STE FACE VIDVA TA ZADNJA DVA SPLOH…

večinoma se hecate tle, ok, jst sm sicer brez sexa, vi imate vsaj smeh,…., sam sm zihr, da tud vi tle ta “pametni” boste pisal gor kako težavo pa boste pol vidl kak je to, ko iščeš rešitev… 😉

no midva še nisva – zdaj sem menzis dubla ufffffff

Pa kaj pol, če imaš menstruacijo? To ni nobena ovira. Ampak še vedno ne vem, ZAKAJ ne gre noter.

razn zadnga (zadna dva sta isti clovk) ne vidm kje bi bla zajebancija?
folk ti pomaga pol pa neki piss da bomo mi vidl k bomo mel problem?WTF???
ocitno nerabs sploh pomoci
,zgleda si sama kriva da si brez
se zdej mi ni jasn kako negre u lukno..razn u primeru d neves kje jo mas

Nekaj mi ne gre skupaj. Za tako izkušeno žensko, kot praviš, da si. Menstruacija ni ovira. Seks je celo med menstruacijo blagodejen.

27 let si staram, anytime, anywhere, pa pride številka 6 ven?

Nekaj mi ni jasno.

tole sm se tut js sprasvala..tok iskusena pa cakas d bo ON zadeu lukno???
sex med menstro pa men se krce odprau..sej kur*c nima vozniske gre lah u rdeco

Jest ko sem začela seksati tudi ga ni mogel not dat.Ampak zato ker sva lesena seksala pod deko. Še zdej se mi smeje ko se spomnem:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close