ne morem zaspati
Živjo, torej, moj problem je sledeč:
Vedno sem lahko takoj zaspal in spal kot top. Noben hrup ali kaj podobno motečega me ni moglo zbuditi. Sedaj pa kar naenkrat ne morem več spati. Pa če je še tako mirno. Zaspim, potem pa se čez nekaj časa zbudim in ure in ure ležim v postelji in ne morem zaspati. Ko se naveličam, prižgem luč in berem knjigo (zelo rad berem). Potem jo odložim in znova poskusim zaspati. Brez uspeha. Mi morda zna kdo pojasniti, zakaj kar na enkrat ne morem več spati (nimam nobenih skrbi ali česa podobnega)?
Pozdravljeni… pisem vam ker sem stara 16 let in imam ze 3 mesece tezave z spanjem . Pred 3 meseci se mi je zgodlo nekaj groznega … nisem mogla deansko zaspat 6 dni… 6 dan sem bila odpeljana z resilcom v ukc tam so me poslali na otrosko psihjatrijo in mi dali tablete kventiax 25 mg , tisti dan so rekli da nisem za sprejem in da sem normlana Ampak trenutno halicunuran in sem tesnobna zaradi nespanja pa da naj jem te tablete… tisti dan sem vzela tableto in spala sem 11 ur .. potem pa vec nisem ker sem mislila da bo bolse … vsaki teden 2 meseca se mi najdejo dnevi ko sploh ne spim ne morem vec funksjonirat, bojim se da bom umrla .. tudi ko pa spim pa imam žive Sanje in se ponoci zbujam. Prosila bi za pomoc ker je minilo 2 meseca jaz si vec nisem podobna … nevem će bom se ziva do januarja.. zapadala sem v depresijo nevem vec kaj naj naredim in zato sem se odlocla da bom zacela jesti tablete katere so mi prepisali na psihjtariji… prosim za kaksen odgovor ..lp