Najdi forum

Ne morem zapolnit praznine….

Dragi Spidi,

istocasno se nama je zgodila skoraj enaka zivljenjska katastrofa na skoraj enak nacin. Kljub temu, da so minili ze 4 meseci in da sem se intenzivno skusal izvleci iz krize (res sem se trudil na vse nacine), mi to zelo slabo uspeva.

Upam, da si se v teh mesecih kaj bolj pomiril in sprijaznil kot jaz. Se vedno bom zelo vesel, ce mi kaj pises na
[email protected]
Morda s pogovorom lahko lazje prebrodiva krizo.

pozdravljen!

ko sem prebrala tvojo izpoved, sem ponovno podozivela svojo izpred petih let! Odsel je na enak nacin kot tvoje dekle, brez pjasnila, pravega vzroka, kar tako cez noc… Predobro vem kako se pocutis….tudi jaz sem se zrusila, padal v depresijo in se unicila psihicno na koncu pa se fizicno(drasticno mi je padala telesna teza…). Zato, ce se zelis pogovarjati z nekom ki je sel skozi isto situacijo kot ti, pusti kak naslov, da te lahko kontaktiram!

Ps: Pa zapomni si nekaj: vsako slabo za nekaj dobro:)

lp, TajaM je pisal/pisala:
>
>

Zdravo, tudi sama nenehno razmisljam o samomoru. težava je ista. Fant me je pustil po petih letih zveze. sem tudi samodestruktivna. ne vem kaj naj. nikjer ne vidim nic lepega. pisem poslovilna pisma. na koncu sem. me je pa strah naredit samomor. ne vem se kako. ne vem kaj. je kje kdo ki me razume sploh.. ne vem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close