Najdi forum

Pred kratkim sem ugotovila, da vzrok za moje nenormalno bitje srca in rdečico na obrazu ni kriva ščitnica (sum zdravnice), ampak socialna fobija. In ker sem bila že takrat precej na psu z živci, sem zdravnico prosila za naslov psihoterapevta. No naslova nisem dobila, ker ni pač nobenega poznala, je pa rekla, da naj se spravim v red in bo vse OK. Ja, kdaj že? Skratka moja fobija je v tem času napredovala stopnjo višje, da o depresiji in živčnih izpadih sploh ne govorim… Bi pa vse to preživela, če ne bi s temi svojimi problemi obremenjevala hčerke. Mislim, da rabim strokovno pomoč, ker se sploh ne znam obvladati in se samo še derem. Komuniciram tako, da se derem na vse, ki so v moji bližini. Največkrat na hčerko. Bojim se, da ji bom uničila življenje. Prosim, za kakršnokoli pomoč.

Spoštovana Zoja!

Prosim, da si pomagate z iskalnikom, saj smo o socialni fobijo že večkrat pisali (da se ne bomo preveč ponavljali), lahko si preberete tudi nekaj o izkušnjah drugih, poleg tega pa smo (najbrž) omenjali tudi psihoterapevte, na katere se lahko obrnete.
Nekaj več o tem pa pišejo tudi na strani http://www.nebojse.com.

Če pa se vam bodo pojavljala še kakšna vprašanja, ko boste vse to pregledali, pa vam bomo poskušali odgovoriti.
Hvala za razumevanje!

Špela, Šent

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close