Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Ne morem vec

Ne morem vec

Hello punce!

Ne zdrzim vec, res je, da sele od novembra probam zanositi ampak vsakic ko dobim M sem razocarana in se bojim ,da bo to trajalo se veliko casa.
nimam redne M in zato tezko izracunam ovulacijo, sem ze toliko krat naredila testov ( vedno negativen), zato sem si rekla da ne bom vec jih kupila, ker je cisto brez zveze.
sem se bolj razocarana ker vse moje prijateljice so zanosili iz prve in jaz se vedno nic.
V ponedeljek imam ginekoloski pregled, bom videla kaj bo, strah mi je, da imam resne tezave in da ne bom mogla nikolli zanositi.

( sorry za napake, slovenscina ni moj matericni jezik)
Lep pozdrav

Alexandra! Vse smo na začetku črnoglede, še posebno, če smo bile prepričane, da bomo takoj zanosile. Ko pa se ne zgodi, se nam skoraj svet podre. Poleg tega pa so vse prijateljice, ki so se odločile zanosit, takoj zanosile. Ja, včasih res ni pravice na tem svetu.

Moraš se pomiriti in v ponedeljek boš izvedela kar nekaj odgovorov. Najpomembnejše je, da se ne sekiraš preveč. To je čisto psihološko mučenje, ki pa nič ne pomaga. Izkoristi te trenutke za kaj drugega. Saj veš, življenje je kratko, otroci pa bodo prišli, boš videla.

Miranda!

najlepsa hvala za tvoj sporocilo, saj ste vse super vredu!!
Cestitam ze vnaprej vse ki bodo izvedle danes, da so nosece, za ostale zgleda da bomo se malo ( upam zelo malo) pocakale!!
Lep pozdrav

Draga Alexandra!

Ne obupaj in še enkrat ne obupaj. Veliko nas je katere prestajamo t.i. živčno
vojno, strah, žalost …. Tudi sama sem ena izmed njih. Bodi optimistična ne misli,
da bo karkoli kaj narobe. Vem, da je težko pozabiti in odmisliti vendar poskusi.

Veliko sreče!

Mateja

NIKAR ne obupaj! Jaz se trudim že več let pa ne bom obupala, saj je to moja edina in največja želja v življenju in prepričana sem, da se mi bo nekega dne ta želja izpolnila in tudi tebi se bo, samo vztrajaj.

New Report

Close