Ne morem pozabiti bivše
Premalo izkušenj imaš in vse preveč idealiziraš….nehaj gledati romatične komedije, ki so fantazija in poneumnljanje in sploh nimajo nobene veze z realnostjo. Vem, ker sem bil na istem kot ti…v vsako vezo sem dal vse, jo koval v nebesa in poveličeval, partnerko pa še bolj. Verjel sem v romatično pravljico naju dveh in videl samo dobre stvari v njej.
DAj nehi no. Ja je ona bila edina, ni pa edina ki bo s tabo bila. Moraš jih vsaj min 10 čez dat, da začneš gledat z zgornjo glavo in ne z spodnjo, ker globoko v sebi priznaj da pogrešaš samo sex in navezanost.
Potem pa ti bo prehod iz zveze v zvezo vsakič lažje, ker boš ugotovil da kar je bilo ni vredno še spomina ne. Bo že druga prišla, ki bo po domače “noge narazen dala”.
In ja problem “nice guy” je da samo prikimavajo in hočejo vsem ustrečti….to pa ni karakter, ki bi bil ženskam všeč, razen tistim na pozna leta ki jim vlak beži. Zatorej začni govoriti odločno in jasno kaj si TI želiš v življenju in to tudi delaj. Ne govori eno in delaj drgo. Pravi moški stoiji za svojimi dejanji.
Sprejel boš, ko boš ugotovil, da ni edina in da v tem času, ko “žaluješ” v bistvu zapravljaš morebitne nove priložnosti.
Sprejel boš, ko boš ugotovil, da ni edina in da v tem času, ko “žaluješ” v bistvu zapravljaš morebitne nove priložnosti.
[/quote]
Marko, saj on je ze v vezi. Dve leti z drugo. Pac si skusa prit na jasno glede starih dilem. Pri pozornosti je pa tko-tja, kamor gledas, tam pa je. Tvoj prvi stavek v tej temi govori o copati. Sploh ne gre zato da ne bi mogel prebolet te punce, ampak da gojis neko iluzijo o sebi in jo je ta punca takrat razbila.
Ljudje smo si razlicni in dejstvo da imamo razlicna mnenja, ni razlog da se z nekom (s)kregamo. Da se skregamo, je kriv ego ali pa nasa prepricanja o cem ali pa nase iluzije ali pa vse skup. Razmisli o tem, zakaj se ne mores pogovarjati s punco tako, da izrazis svoje mnenje in ohranis kulturni nivo komunikacije. Opazuj se, kaksen nacin govorjenja imas. Obsojajoci ne bo prisel dalec. Sam bos moral najt tisto zlato sredino, kjer bos ti lahko ti, ampak bos ohranil spostovanje do punce oz.do sogovornika.
Marko, saj on je ze v vezi. Dve leti z drugo. Pac si skusa prit na jasno glede starih dilem. Pri pozornosti je pa tko-tja, kamor gledas, tam pa je. Tvoj prvi stavek v tej temi govori o copati. Sploh ne gre zato da ne bi mogel prebolet te punce, ampak da gojis neko iluzijo o sebi in jo je ta punca takrat razbila.
Ljudje smo si razlicni in dejstvo da imamo razlicna mnenja, ni razlog da se z nekom (s)kregamo. Da se skregamo, je kriv ego ali pa nasa prepricanja o cem ali pa nase iluzije ali pa vse skup. Razmisli o tem, zakaj se ne mores pogovarjati s punco tako, da izrazis svoje mnenje in ohranis kulturni nivo komunikacije. Opazuj se, kaksen nacin govorjenja imas. Obsojajoci ne bo prisel dalec. Sam bos moral najt tisto zlato sredino, kjer bos ti lahko ti, ampak bos ohranil spostovanje do punce oz.do sogovornika.
[/quote]
Hja, ampak očitno še vedno verjame, da je tista bila edina ta prava, ta je pa pač prišla mimo.
Nisem ravno prebrala vseh sporočil, mi je pa v oči padel tvoj zadnji post. Ponavadi ljudje, ki si še sami niso na jasnem in ne morajo dati konkretnega odgovora zakaj in nas tako nekako puščajo v precepu, nas imajo še vedno v šahu, če jim mi to sami dopuščamo. To so zelo fine manipulacije, ki jih takšna oseba dela zavestno ali ne. Nima realiziranih vseh pojmov, verjetno premalo izkušenj..in zato te pušča v neki negotovosti, ker je negotov/a sam/a. Da mogoče pa nekoč še bo kaj..ampak to je za moje pojme lahko izguba energije, časa in predvsem potrebno je živeti sedaj in se imeti lepo. Tisti, ki te ima resnično rad se bo potrudil zate, ne glede na okoliščine, čas, itd itd. Mu ne pride nič dvomljivega nasproti. Pišem ti pa to zato, ker sem sama na istem.