Ne morem pozabiti
Dogodek v preteklosti mi je postavil življenje na glavo. V službi sem sedel z žensko s katero sva s časom ugotovila skupne interese, bilo je veliko intimnih pogovorov nato se je zgodilo na sužbenem potovanju, bilo je kot v nebesih. Veza je trajala kar nekaj časa, bilo je lepo, vem pa da ji nisem dal vsega kar bi moral, ko je bilo prepozno pa bi dal vse zanjo. Vem, da se bom sčasoma pobral, vem tudi da prebira tale forum.
Tina Š. če boš tole brala vedi, da si še vedno v mojem srcu, ljubil sem te iskreno in žal mi je da si se odločila da prekineva. Še vedno pridejo trenutki ko bi dal vse zate.
Twity,
tudi to je način, da poveš, da ti je mar. In odločil sem se , da tole odobrim. :-))) Mogoče pa se bomo še o čem zanimivem pogovarjali. Seveda bi radi zvedeli, zakaj nisi dal vsega, seveda bi radi izvedeli, zakaj sta prekinila in jasno še veliko ozadja, da smo lahko pametni, za začetek pa je tudi to pot in jo odobrim 🙂
Veliko sreče.
primož
Res rada prebiram po forumu in kako presenečena sem bila, ko sem zagledala tole vsebino! In sem se odločila, da ti napišem nekaj vrstic.
Rada bi ti povedala, da vem kako hudo ti je in da razumem tvoje občutke. Vem, da ti je hudo vsakič, ko me vidiš in vsakič, ko spregovoriva nekaj besed. Lahko ti povem, da sem te imela ves čas iskreno rada, predajala sem se ti kolikor lahko premore moja ljubezen in mislim, da si ti to tudi čutil. S teboj se preživela veliko lepih trenutkov. V meni si zbudil veliko na novo prebujenih občutkov in za to sem ti neskončno hvaležna. Všeč mi je bila tvoja odprtost, moč pohvale sem imela vedno za tvojo čudovito lastnost. Pri tebi sem se počutila res brez pomanjkljivosti.
V tem letu in pol je bilo polno smeha in na žalost tudi joka.
Ves problem je bil v zaupanju, ki je enostavno umrl v meni. Moja ljubezen te je zaslepila in mislil si, da bo tako trajala večno, čeprav komunikacija pri naju ni nikoli šepala.
Robi, vse lastnosti in občutke, ki sem jih doživela pri tebi, vem, da lahko daš tudi svoji ženi. Vem kaj je moč družine. In nenazadnje navajenosti, stalnosti in kaj je tisto kar te je ves čas zadrževalo. In tega ti sploh ne zamerim. Čudovit človek si in nikoli mi ne bo žal, da me je pot ponesla v tvoje srce.
Zdi se mi, da te najbolj hromi misel, da si bil ti tisti, ki si vso stvar spravil h koncu. Ampak naj te potolažim, da naj ti ne bo žal, da se ves ta čas nisi mogel odločiti zame. Vem, da mora biti človek za tak korak 100%, ti pa v tistem času nisi tako čutil.
Čas je, da narediš nekaj na sebi, pa ne skozi obilico dela, kot je tvoja navada.
Verjamem, da boš enkrat srečen. In prosim pusti si biti!
Tina
A samo včasih pridejo trenutki, ko bi dal vse zanjo.
Ja zato te je pa brcnila v rit.
Dajati moraš vedno in povsod, vsak trenutek, ne tko kot žmigavc ali po slovensko smerni kazalec.
Potem si dobil pa sredinec.
Če si jo hotel obržati, bi se moral bolj potrudit, ne pa sedaj jokat za njo.
Ljubezen izgubljena, ne povrne se nobena…………
Ampak kakor vidim, ti je to že jasno, kot beli dan.
HOUG govoril sem