ne morem pa ne morem…
Sebe izrazit. Zakaj gre..vedno ko sem s kom v prostoru, npr sluzba, postanem vsa napeta v glavi, posebej ce me kdo gleda, kot da ne upam sebe pokazat. Da ne govorim o tem, kako se mi takrat tresejo roke, kot ne vem komu, oz vsa se tresem.
Imam se drug zame NAJHUJSI problem v zivljenju…da se mi tresejo roke, ko jem npr juho vprico drugih, itd…čisto postanem brez moči.
A mi je sploh kej pomoči, a mam kej šans za vzpostavitev normalnega lajfa brez strahu.
Zarad tega tresenja rok sem čist adijo, sploh ne morem funkcionirat.
LP
Svetujem ti, da se obrneš na nekoga, ki se ukvarja z osebnostjo, npr. v Šentjurju pri Celju je ga. Ksenija Bezenšek, ki je tudi meni zelo dobro pomagala. Ima uradno prijavljeno posvetovalnico in ni nek miš-maš. Ko sem prebrala kar si napisala, sem dobila občutek, da imaš izredno močne zavore v svoji duši, ki iih moraš sprostiti. Verjetno izhajajo iz otroštva, pa si jih potisnila globoko v svojo podzavest, tako, da se jih niti ne zavedaš. Analiza samega sebe s pomočjo nekoga, ki je strokoven na tem področju, predvsem pa izjemno objektiven (ker te ne pozna) daje fantastične rezultate. Sama sem vedno čutila, da imam izredno veliko energije in nekakšne nerazložlive moči v sebi, vendar sem bila brez samozavesti – s pomočjo Ksenije sem prišla do bistva problema in si sedaj upam tisto, kar sem si v podzavesti vedno želela, pa nisem imela “jajc”. Tudi okolica me gleda z drugačnimi očmi, ker podzavestno oddajam drugačno (samozavestno) energijo, pa čeprav se v samem bistvu nisem spremenila. Še vedno sem jaz – jaz. Pozdravček
priporočam ti, da preveriš kakšno je stanje ščitnice, tresenje je en izmed znakov hiperterioznosti. sama sem imela podoben problem, s tabletami za ščitnico se je tresenje odpravilo. sigurno je pa predvsem psihičnega izvora. Očitno imaš strah pred “ocenjevanjem”. mogoče imaš občutek, da te drugi non stop ocenjujejo.prvo kot prvo, ne prepričuj se, da ne moreš. to je prvi korak k cilju. takšni problemi oz strahovi rabijo dlje časa, da se izničijo. samo volja je potrebna. priporočam pa še kakšen sprostitveni tečaj – joga, meditacija, kak šport…to ful pomaga!
mogoče ti pa manjka samozavesti. poskušaj si dopovedati, da je vse normalno, če te ljudje gledajo in da si dovolj močna v sebi, s tem prigovarjanjem, boš mogoče res postala.
sicer pa nasvet pegine ni slab.
Forum je zaprt za komentiranje.