Najdi forum

Ne morem je pozabiti

Spostovani

Danes je tocno 10 let odkar sva se razsla in jaz je ne morem in ne morem pozabit. Oba sva preko 40 let ona ima svoje zivljenje z novim partnerjem svojo druzino in jaz svojo zeno in prav tako cudovitega sina. Pred 14 leti sva se spoznala in bila je ljubezen na prvi pogled, ki je trajala 4leta ampak se je zakljucila zaradi najine razlicnosti. Pravijo, da se zaljubis samo enkrat v zivljenju in res je jaz sem to dozivel samo z njo. Imam svojo zeno katero imam rad tudi ljubim jo, spostujem nikoli je nisem prevaral ampak ne morem pa pozabiti nje. V zeno nisem bil nikoli zaljubljen saj me je ravno bivsa prizadela sem pa ostal z zeno, ker je zelo dobra oseba in sem jo vjubil.
Od razhoda z bivso nimava vec kontakta ampak jaz jo imam v glavi skoraj vsak dan in razmisljam kaj pocne je srecna, se spomni kdaj name? Tudi v sanjah jo pogosto sanjam kako sva srecna, kako sva zaljubljena in tisto sreco, iskrico, norost, ki je z zeno nimava.
Veliko krat razmisljam, da bi jo kontaktiral pa si ne upam, saj nimam poguma in bojim se, da bom dobil tuš v obraz in da me je cisto pozabila in je srecna z svojo druzino. Tako si zelim, da bi ona kakorkoli navezala pogovor z mano ampak se to ne zgodi. Nimam namena svoje zene prevarat zelim si le razcistit v svoji glavi kaj se mi dogaja. Zelim si oditi na pijaco z bivso, da vidim realnost ali je to vse res kaj se cutim do nje ali je samo utvara? Seveda bi za pijaco tudi povedal zeni saj sva glede vsega odprta in si zaupava. Trpim in si glavo razbijam ze mnoga leta kontaktirat pa je ne upam sam si pa zelim, da bi ona mene kar pa se ocitno nebo zgodilo. Vcasih sem prav nesrecen zaradi tega saj me to dobesedno ubija. Ali mi lahko prosim svetujete kaj naj naredim? Hvala za odgovor 🙂

To v tvoji glavi je neka popačena iluzija, mogoče celo projekcija ali pa ideal. Mislim da si zrel za psihoterapijo. Sam nebi vpletel nikogar v to razen terapevta. Potem pa čez kakšno leto spet piši kako stvari stojijo.

Kontakt

Ne želi si bližnjega žene. Poleg tega imaš pa svojo.

Prosim ne za fu kaj dveh družin z svojo introjekcijo ideala.

Nisi upravičen. Niti če bo rekla ja, ti ne pripada več ne ona,ne njeni otroci, niti nimaš pravice kaliti njenega življenja z svojo nebulozo. Priporočam terapijo.

New Report

Close