Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Ne morem dobiti erekcije

Ne morem dobiti erekcije

Pozdravljeni,

star sem 20 let in imam punco, tudi staro 20 let, že 2 leti. Nisva še imela spolnih odnosov (tudi drugače jih še nisem imel), ker mi nikakor ne vstane, ko bi bilo to treba. Ko sem imel še zdravnico še na šolskem dispanzerju pred kakšnim letom, sem šel večkrat tja in ji rekel za svoje težave, ampak mi ni uredila ne psihologa ne tablet (viagre, npr.). Potem sem tako rabil novega zdravnika po 19. letu, ampak ni nikogar, ki bi me vzel.

Poskusil sem z Liderinom, ki mi ni pomagal. Sem aktiven človek, ukvarjam se s športom, odkar se mi to dogaja, se trudim jesti bolj zdravo, ne pijem in ne kadim, prav tako pa sem začel še meditirati. Punca mi je privlačna in zelo všeč in ne, nisem gej, zato ne vem, zakaj se mi to dogaja. Tudi ona se je z mano na začetku zelo trudila in bila potrpežljiva, ampak je zdaj nekako že na koncu z živci zaradi teh težav in se vedno večkrat skregava zaradi banalnih stvari.

Ta problem me na tej točki ovira že v vsakdanjem življenju, saj se veliko obremenjujem in se mi zdi, da sem zaradi tega že skoraj depresiven in mi nič več ne gre dobro. Poleg tega pa se ne gre samo za seks, ampak tudi ko počneva kaj drugega, npr. ko se poljubljava, pa se me želi dotakniti z roko, bo šla erekcija kmalu k vragu.

Iščem si zdravnika, psihologa, ampak so očitno čakalne vrste tako dolge, da nisem dobil še nič. V ambulanti za neopredeljene so mi pa rekli, da mi bo morebitne tablete predpisal osebni zdravnik. Ki ga nimam. Sploh ne vem več kaj naj, kje naj dobim viagro, pri tisti zdravnici sva naredila vse krvne teste, dal sem urin in je bilo vse super, pa mi ni predpisala viagre. Verjamem, da bi rabil samo parkrat vzeti to tableto, pa bi mi dvignilo nazaj samozavest in vse, pa je nimam nikjer za dobiti, ne poznam niti nobenega dilerja, lol.

Ali ima kdo kakšen nasvet, kaj naj storim? Kako prej do zdravnika? Do tablet? Kako si pomagati brez tablet?

Najlepša hvala in lep pozdrav

New Report

Close