Najdi forum

ne maram psov

Najprej, da ne bo nesporazuma: sem absolutno proti mučenju živali. Sedaj pa k temi: ne maram psov, ki se zaganjajo vame, skačejo po meni, me ovohavajo, naskakujejo oz. se me kakorkoli dotikajo. Še manj pa njihovih lastnikov, ki to dovoljujejo. Razumem, da nekateri obožujete pse, ampak nehajte me posiljevati z njimi.

ne maram prsou, ki skačejo po meni, me ovohavajo, naskakujejo….Če ti ne boš psa gledala v oči, če boš odkorakala naprej, ne da bi mu dala namig, da ga hočeš pobožati,če greš mimo njega z resnim pogledom in da gledaš drugam(pač ne v njega) in da ga ne boš nič žokala, te ne bo pole naskakoval in ne vem kaj. To sm 100% Lahko se zgodi, anpak sm preveč prepričan(odvisno je tudi od dnega, kako si ti navoji in kako je on). Ko grem js mimo tujega psa, se naredim resnega(ne smeš se ga bati, ker on bo vedel to). Doma imamo psa(če ni psa je preveč osamljeno bi se reklo) in če kakšen krat nisem navoji, da bi se igral z njim in on useeno miga s svojim repom in mi prinese žogo…, mu rečem fuj in ga resno pogledam in da uhca dol,se usede in gleda žalostno, ker se nočem grat z njim.
🙂
lp

sm še nekej pozabu. Lastniki pa niso prav nič krivi če ps skače potebi in te ovohava. TO je normalno za vsakega prsa.
lp

To absolutno ni res. Neštetokrat se mi je zgodilo, da me je pes naskočil brez kakršnegakoli kontakta (očesnega ali drugačnega). Lastnikom pa je pač vseeno.

To se absolutno ne strinjam da lastnik nima nic pri temu da pes skace po tebi. Lastnik je odgovoren za njegovo obnasanje kljub pasjemu nagonu. Ce psa ni zmozen obvladovati v mejah normale ga naj odda komu drugemu, saj tudi meni ni vsec ce pes pretirano skace po tebi, videl pa sem ze hujse primere za kar so seveda krivi lastniki. Zakaj pa bi potem obstajale pasje vedenjske sole, ce se psa ne bi dalo nauciti vedenjskih tehnik, res pa je da moras biti pri tem dosleden.

…v glavnem čakam, da se uveljavi kakšen strog pasji zakon (v stilu protikadilskega zakna), preden psi še koga raztržejo.

Zadnjič sem čakala, da mi servisirajo avto in sm meni nič tebi nič nekaj časa božala hišnega psa, ki je mirno korakal po dvorišču. Sicer pa ne maram psov, nimam ga doma in ga tudi nikoli ne bom imela. Potem mi je ta zlati prinašalec sledil kamorkoli sem stopila. Sem si rekla “ok, očitno sem ga preveč božala in sem mu všeč”, potem zarine gobec v moje mednožje, me naskoči in me začne “jahat” po nogi, mislim, da mu je celo prišlo (na hlačah nisem imela nič, ampak je začel lizat po tleh), mene pa je bilo strah karkoli naredit, ker sem se bala, da bi mi on kaj naredil. Trajalo je kakih 30 sekund. Zagabilo se mi je in me izučilo, da nikoli več ne bom božala psov. Vem, sama sem kriva, zelo verjetno, da me ne bi “napadel”, če ga prej ne bi božala. Bljak. Ne bom več 😀

HAHA… !! *naskok si me pa nasmejala 😀

Ps te ne bo napadel brez kakega vrzora ali kaj podobno. Če ga lastnik muči oz. vzgaja da je nasilen(da se “igra” z njim, da zelo močno renči, pole ni čudno. Drgač pes te ne bo napadel kar tako! Lahko si mu kaj naredila pred leti… pes si to zapomne. Naprimer, sosed je vrgel petardo k našemu prsu(predvidevamo, noben ni to videm, sam tako se je obnaša) in usakič ko je pes videl unega soseda je lajal in lajal nanjega,ter se zelo bal grmenja,pokanja!. En nasvet, če gre s silo proti tebi tuj pes, se obrni proti njemu in se naredi močnega,glej ga resno v oči, ne se bati in zjaj na njega(kot da bi ti en prst odrezu :),naredi se čim močnejšo in večjo od njega… To ga mora ustaviti!

ja veš da te ps skoče u medmnjočje in te naskakuje si pa sama kriva, k mu ne znaš rečr naglas NE! AL FUJ!

ha ha – ti si en težek debil. če pes renči nate in te napada je še bolj odločen za napada ko ga gledaš v oči. ne deli tukaj nasvetov če nimaš pojma o pojmu.

dej idijot, ne blodi! bos ti meni pravu k sploh ne veš kej je ps. TI si debil in to velk. SI bil sploh kdaj v tem položaju? H domnevam da ne! tako da utihni debil. Beri malo na insternetu, pošluši televizijo. BOš pa tm video, oz prebral, da ko ps laja nate se narediš močnega,jeznega…. Debilko

Hahahaha, ja če pes renči nate in da se postaviš pred nim,se narediš močnejšega, je tud manj šansi da te bo napadel ani? Če ga pa se boiš… je pa večja možnost da te bo primu.? Naprimer js nebi napadu nekega tipa, ki nabildan ceu in gleda zelo resno. Raje bi kakega k je manjši in suhcen…Se ti ne zdi? Aaa, IDIJOT!??

Pojdi nazaj v osnovno šolo – še pisat ne znaš, kaj šele kaj drugega.

Pisat ne zna? js sm vse prebrala brez problema? MOgoče pa ti ne znaš ker ne POZNAŠ OZ. ne znaš PRIMORSKEGA Narečja BUDALA. POjdi u osnovno šolo! da se naučiš narečja gnjo gnili

Mislim da ste tukaj nekateri zelo primitivni s temi zbadljivkami.

Uglavnem, če psa gledaš v oči, te bo še raje napadel, ker se počuti ogroženega. Tako da tega raje ne delajte in ne iščite očesnega kontakta s psom. *ha ha ti pa pššššt, tvoja brihtnost ti škoduje.

Lep pozdrav!

Ma hvala! res. ti bo jo pa še potrebuješ. tako da pššš… Lp (tko bedno na forumu odgovarjat na neka vrpašanja, ko pole neki drugi zaćnejo pametovati in te žaliti, res Zresnte se!!)

http://med.over.net/forum5/read.php?27,8636875

DRAGI MOJI!

Lastniki psov ste po domače, VSI FUKNJENI!

 

DRAGI MOJI!

Lastniki psov ste po domače, VSI FUKNJENI!

IN SPRAŠUJTE SE VEDNO ZNOVA ZAKAJ VAM JE POTREBEN PES !!!!

KATERI MANJKO V ČLOVEKU JE RAZLOG ZA IMETI PSA…

OTROCI SO SAD DVEH OSEB MOŠKEGA IN ŽENSKEGA SPOLA…

IN RAJE SE UKVARJAJTE Z NJIMI !!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close