Najdi forum

ne jem – na pomoč

Prosim vas za pomoč.
Zaradi živcev že več kot mesec dni ne morem nič pojesti. Že sama misel na hrano mi spodbudi krče v trebuhu, tudi neprijeten vonj, in umivanje zob…… Tudi kar na lepem brez vzroka dobim krče. Sem zelo suha in zdaj sem še dodatno shujšala. Zelo sem oslabela, malo tudi že čutim vrtoglavice in rahle slabosti. Bojim se, da me bo pobralo jaz pa si ne znam pomagati. Pazim, da dobim dnevno količino multi vitaminov, B comlex.

Prosim vas za kakršen koli nasvet, bom zelo vesla.

Pozdravljeni,

samo vitamini vam ne bodo nič pomagali, če ne zaužijete dnevno potrebne kličine hrane. Za odraslega človeka je to okoli 1800-2400 kalorij na dan. Opisujete težave z želodcem, krči – ste bili pri zdravniku? Če še ne, bo najbolje, da greste na pregled v najkrajšem možnem času – glede na to, da se vam te težave pojavljajo že mesec dni in da hujšate zaradi tega. Glede na to kar ste napisali vam težko svetujem kaj drugega.

Pravite tudi, da imate težave z živci – kaj to pomeni? ste pod stresom, se kaj takšnega dogaja zadnji mesec v vašem življenju? Ste se srečali s kakšnimi težavami iz katerih sami ne vidite izhoda? Če je tako (?) bi bilo dobro, da greste kam tudi na pogovor. Mogoče se lahko glede tega posvetujete s svojim zdravnikom. Če pa bi potrebovali kakšne informacije okoli tega se lahko še vedno obrnete na nas.

LP,

Tatjana

New Report

Close