Najdi forum

P mi vi povejte:
S fantom hodiva ze 7 let in imava leto dni starega otroka. Ziviva ze skupaj 4 leta.
Preden sem ga spoznala je veljal za kurbirja ( oprostite izrazu) in bogatasa, ki ima vse. No jst tega nisem vedela, ko sem se zaljubila mi je bilo kot da zivim v pravljici.ze na zacetku sem zacutila, da je pa on pravi. Tudi on mi je poveal za vse ostale ljubimke tko, da sem bila pripravljena na boj, ce bi kaksna govorica prisla na dan.Zdej me pa zanima ali se lahko taksen moski spremeni. Do zdaj sem imela dvakrat slabo izkusnjo z njim ko je se studiral in je eni napisal mail, da komaj caka da vidi njegovo
stanovanje, ta oseba je bila se mladoletna. Druga pa je bila, ko sem na njegovem racunalniku nasla sliko iz stanovanja na kateri je bila zenska oblecena samo v samostojece nogavice. ko sem to videla me je skoraj kap ampak se spomnem ko je posodil kljuc frendu in vem, da sem drugi dan ko sva sla precekirat stanovanje ce je vse ok nasla v postelji las od te zenske. To mi ze 4 leta ne da miru, saj sem mu jst zelo zvesta in ljubim resnicno samo njega. Je pa res da je prisegel na svojega otroka, da z njo ni imel nic in da sploh ne ve kdo je. Men se je samo mal hecn zdel to, da si je shranu sliko iz digit.aparata v rac. LP

Nina, a jo je on sam slikal? Da je bila v njegovem digitalnem apratu, ali je tudi aparat posodil prijatelju?

Seveda se lahko spremeni, ni pa rečeno, da se je? Če je prisegel na otroka, ti rpedlagam, da živiš lepo srečno naprej, ampak svoje življenje, zvesto njemu, če je lagal, se pač ne moreš obremenjevati, bodi raje srečna, da si mu zvesta in da ga resnično ljubiš. Če bo prišel kakšen drugačen dan, boš pa začela živeti, kot ti bo dano tisto uro. Do takrat pa tako, kot ti pravi srce.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ha, ha, ne bodita naivna. Prisegu na otroka.:)

Tisti ki vara, se ravno tako spretno laže, kot narkomani.

Opazuj ga, kontroliraj, nenapovedano ga gdaj preseneti, pozanimaj se. Malo se zamisli, če se je kaj spremenil. Samo ne verjemi mu na neke kvazi prisege.

Z njim sem ze od vsega zacetka zelo srecna. Bila pa sta res samo ta dva dogodka, ki sem se spomnala nanju in si rekla da pa morem nekomu povedat, da vidim kaksega mnenja ste vi!
To pa sigurno vem, da nebi NIKOLI!!!! prisegu na otroka saj ga ima tako rad, da vem da tak pa res ni!!
Primoz jst zivim srecno naprej saj iz mojga vidika sva tudi intimno zadovoljna.LP

Če si srečna, pozabi na dogodke izpred 4 let, saj ni vredno, da bi trpela.

New Report

Close