Najdi forum

Pozdravljeni!

Moja težava je nekoliko neobičajna, saj je tukaj še nisem zasledila pa vendar upam na vaše razumevanje in kakšno pozitivno mnenje.

Hrepenim po življenju na naši Obali..v kakšnem izmed naših obalnih mestecih. Izhajam iz podeželja in odkar pomnim, sem si želela bivati nekje v našem Primorju. Potem pa je prišel čas študija in selitev v Kp. V tem obdobju sem se počutila srečno, okolje, klima in ljudje so me izpopolnjevali.

Pred tremi leti sem dobila (sicer odlično) službo v Ljubljani, kjer od takrat tudi živim. Srce pa me vedno bolj vleče nazaj na Obalo, ne prenesem ljubljanskega vrveža, smoga, zoprnih in nataknjenih ljudi, betona, sovražim Lj!!!
Želim si nazaj dol, a kaj, ko je pogoj služba…Intenzivno si na Obali iščem tudi službo, upam, da se kaj pokaže….do takrat pa bo moje srce nemirno.

Svetujem ti, da prebereš nižje dol nekje Eda Krena ali avm ali karkoli že pač je, ki je precej pisal o Obali. Srečno.

Jaz imam tudi ful rada morje, kjer je čist drug zrak, in čeprav živim v Ljubljani se večkrat na teden enostavno usedem v avto in se zapeljem do obale, saj 1 urca pa si dol, ker hvala Bogu imamo fajn avtocesto…

Živjo!

Kako smo si ljudje različni. Jaz rojen v KP, imam pa rajši LJ 🙂

Službo imam v LJ in živim v LJ.

Veliko ljudi se vozi v službo iz KP v LJ. Zakaj se ne bi ti iz LJ v KP?
Če hodiš samo ob vikendih dol nimaš nič od obale, ker itak večinoma časa preživiš v kolonah (vsaj poleti).

Seveda ti vožnja pobere 2 uri na dan, če delaš na obrobju LJ. Ampak če si že dobre volje samo zaradi tega, ker veš da se boš popoldne vrnila na svojo obalo, se mogoče splača probat?

SREČNO!!!

Hvala za odgovore!:)
Hihih…jutri grem spet malo dol, da obiščem prijatelje:)

Sicer pa sem o tej možnosti vožnje dol tudi razmišljala in v primeru, da pač ne dobim službe, se defintivno preselim dol.

Ja, pa smo si ljudje res različni:)

pozdrav

New Report

Close