nazaj k naravi
Po vsem tem kar se mi je dogajalo zadnja dva meseca si lahko predstavljate da imam šlajmarjeve za nekaj časa dovolj!! Zdaj si moram spet mal hormončke nazaj naštelat (ker so verjetno znorel od vsega tega) in spravit telo v red. Alternativno zdravljenje mi za razliko od “umetnih scen” (ivf etc.) še nikoli ni dalo občutka da zapravljam čas ali kaj podobnega in nikoli nisem bila prav neučakana…kdaj bo kdaj bo…, ker vem da je v vsakem primeru koristno zame, čeprav nisem še uspela zanositi po naravni poti, sem imela vsaj občutek da je telo v nekem ravnovesju in sem se počutila ful zdravo in niti mi nosečnost ni tako manjkala.. Niti mi nosečnost ni bila več edini cilj ampak to da se jaz počutim super noro dobr!!
Tiste umetne scene pa – ne samo da zame zaenkrat še niso bile uspešne – ampak vem da so ful škodljive za moje zdravje. Totalno te podrejo fizično in psihično.
Tko da jaz se zdaj prav veselim vseh teh terapij s čajčki, koreninami in raznimi dodatki k prehrani. In še vedno sem prepričana da lahko tudi jaz zanosim naravno.
Seveda pa ne pomeni to da sem se odločila da ne grem več na ivf, ker vem da bom čez kakšne pol leta že pozabila na vse te muke in bom spet šla na kliniko…. Ampak do takrat pa lahko dam mati naravi šanso ane?!
SE SLIŠMO!!! Do nadaljnega uživam na bolniški…. Po moje grem mal na morje..
PA PA
naja