Navodila za pralni stroj Gorenje WA 1341 S
Pozdravljeni,
tudi bi prosila za navodila zgoraj omenjenega stroja (wa 1341 s).
Hvala.
Živio,prosim če mi kdo pošlje navodilo za pralni stroj gorenje wa1341s silence. [email protected] hvala.
Bi lahko prosim, še jaz dobil, ta navodila 🙂 Hvala 🙂
Hello.
še je kdo tukaj ki bi mi lahko posredoval navodila za pralni stroj Gorenje WA 1341 S…
na mail; [email protected]
Najlepša hvala….
Zdravo! Lahko tudi jaz dobim navodila za zgoraj omenjen pralni stroj na mail: [email protected]?? Najlepša hvala tisti oz tistemu, ki mi jih bo poslal..pa lep dan še naprej…
Pozdravljeni!
Če je še forum aktiven bi tudi jaz prosila za navodila…. [email protected]
Pa hvala!
lp
Pozdravljeni,
Hja, tako kot vsi ostali bi se tudi jaz priporočal za navodila… [email protected]
PDF dobim samo v polščini…
Hvala vsem,
LP
Lep pozdrav!
Tudi jaz bi se priporočala za navodila, da ne bom kriva za kakšne poplave… 🙂
[email protected]
Hvala lepa, lep večer ter uspešno pranje želim vsem! 😉
Pozdravljeni,
tudi jaz bi še želela ta navodila za pralni stroj Gorenje WA 1341 S. Če jih seveda še imate.
Mail: [email protected]
Živijo!
Tudi jaz bi prosil, če bi mi lahko nekdo poslal oz. posredoval navodila za stroj (wa 1541) ker smo ga imeli zelo dolgo zapakiranega, navodil pa žal ne najdemo več :/ .
Hvala za prijaznost!
Lep pozdrav! Sini
Bi lahko dobo navodila za pralni stroj Gorenje WA1341 S
email:[email protected]
Za odgovor se v naprej zahvaljujem!
tudi jaz vljudno prosim za navodila pralnega stroja gorenje WA 1541 S. Moj email: [email protected]
Iskreno se zahvaljujem za pomoč!
LP
Tudi jaz bi rabil navodila za pralni stroj Gorenje WA1341 S super silent,Hvala…mail:[email protected]
Jaz bi tudi rabil navodila za pralni stroj Gorenje WA1341 S super silent .hvala lepa [email protected]
A bi lahko se meni poslali navodila, prosim? [email protected]
Hvala!
Meni tudi, prosim:
[email protected]
tudi jaz bi prosila za navodila za pralni stroj wa 1341,Hvala