Navodila za pralni stroj Gorenje WA 1341 S
Pozdravljeni,
tudi bi prosila za navodila zgoraj omenjenega stroja (wa 1341 s).
Hvala.
Živio,prosim če mi kdo pošlje navodilo za pralni stroj gorenje wa1341s silence. dir.vesna.00@gmail.com hvala.
Bi lahko prosim, še jaz dobil, ta navodila Hvala
Hello.
še je kdo tukaj ki bi mi lahko posredoval navodila za pralni stroj Gorenje WA 1341 S…
na mail; robert.malek@scptuj.si
Najlepša hvala….
Zdravo! Lahko tudi jaz dobim navodila za zgoraj omenjen pralni stroj na mail: tanja.strajnar@gmail.com?? Najlepša hvala tisti oz tistemu, ki mi jih bo poslal..pa lep dan še naprej…
Pozdravljeni!
Če je še forum aktiven bi tudi jaz prosila za navodila…. cretnik.tanja@gmail.com
Pa hvala!
lp
Pozdravljeni,
Hja, tako kot vsi ostali bi se tudi jaz priporočal za navodila… mat.potocnik@gmail.com
PDF dobim samo v polščini…
Hvala vsem,
LP
Lep pozdrav!
Tudi jaz bi se priporočala za navodila, da ne bom kriva za kakšne poplave…
suzy_2_luv@yahoo.com
Hvala lepa, lep večer ter uspešno pranje želim vsem!
Pozdravljeni,
tudi jaz bi še želela ta navodila za pralni stroj Gorenje WA 1341 S. Če jih seveda še imate.
Mail: ginatrue@gmail.com
Živijo!
Tudi jaz bi prosil, če bi mi lahko nekdo poslal oz. posredoval navodila za stroj (wa 1541) ker smo ga imeli zelo dolgo zapakiranega, navodil pa žal ne najdemo več :/ .
Hvala za prijaznost!
Lep pozdrav! Sini
tudi jaz vljudno prosim za navodila pralnega stroja gorenje WA 1541 S. Moj email: zzitop@gmail.com
Iskreno se zahvaljujem za pomoč!
LP
Jaz bi tudi rabil navodila za pralni stroj Gorenje WA1341 S super silent .hvala lepa Pmartinsek@gmail.com
A bi lahko se meni poslali navodila, prosim? merlotica@msn.com
Hvala!
Meni tudi, prosim:
valenchich_urska@hotmail.com
tudi jaz bi prosila za navodila za pralni stroj wa 1341,Hvala