NAVALI VROČINE PONOČI
spoštovani!
sem 25 letni študent, občasno imam rahla mravljinčenja difuzno po telesu in sem anksiozen, zadnje čase pa se mi samo ponoči dogaja:
1. nehoteni pogosti krčeviti zgibki udov ko poskušam zaspati
2. včeraj hud občutek vročine -naval toplote( huje kot v savni) ki me obšel ko sem se prebudil sredi noči prepoten. in nisem mogel zaspati.
tel . temp je bila skozi 36C, soba hladna.
popravi se stanje takoj ko vstanem iz postelje. ko pa sem poskušal zaspati je bilo tako kot bi mi tel temp narasla na 40C v roku par sekund, kot da goriš
3.včeraj sem imel občutek -da sem bil v postelji za par sekund paraliziran po tem ko že nekaj časa nisem spal …, se je spet takoj popravilo ko se dvignem iz postelje
Zelo me skrbijo moje težave. krvna slika, vitamini, Mg, ščitnični hormoni in DHEA so normalni. ali so to lahko panični napadi?
RES hvala za kak odgovor
LP
Ker ste mi na eno vprašanje že pomagali, vam bi zastavila še enega če mi boste seveda lahko kakorkoli svetovali. Namreč včeraj ko sem se odpravila v posteljo se mi je dogajalo nekaj zelo čudnega, srčni utrip je zelo narasel in zelo močno je bil, v telesu sem čutila kot bi se rahlo tresla. Poskušala sem zaspati da bi se mi telo umirilo vendar sem se pogosto zbujala in utrip je bil še vedno zelo močen in po ene dveh urah se je vse skupa umirilo pižamo pa sem imela čisto mokro. Prosila bi vas za mnenje. Naj še dodam da imam povečano ščitnico in to se mi je zgodilo že drugič v tem letu na enak način.
hvala, pa lep pozdrav.