Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja navadne rjuhe – kje kupiti ?

navadne rjuhe – kje kupiti ?

Že dalj časa (res je, da ne zelo intenzivno) poskušam kupiti več čisto navadnih belih rjuh, brez elastike. Torej NE JOGI rjuhe. Kamorkoli pridem, mi ponujajo samo jogi rjuhe.

V kateri trgovini bi lahko kupila navadne rjuhe ? Kakšne so kaj cene ?

Bibariba

Tudi sama imam isto težavo:)

Zdravo bibariba

Ravno prejšnji teden sem v Mercatorju gledala te rjuhe so zelo lepe in vem kakšne misliš, ker tudi jaz takšne imam, to so rjuha za zgoraj. Saj na etiketi ti piše zg. rjuha ali pa jogi rjuha. Imaš jih v Mercatorju cena je od 3.800,00, če pa kupiš, ki ima gor napis Mercator so pa od 2.800,00 naprej. Samo so malo tanjše.
Jaz sem kupila eno jogi rjuho in nisem zadovoljna, plačala pa sem jo okoli 8.000,00 zraven je bilo še dve odejici za blazini.
Pojdi gledati v M. pa boš videla. Upam,da sem ti kaj pomagala.

Lep dan ti želim :-))))
Doroteja

V Hali A v BTC-ji v Lj, npr. na spodnjem hodniku na nasprotni strani hale A, kot je Merkur.
Mislim, a je Nina nana trgovina. Pa še najmanj ena trgovina je v Hali A, kjer imajo rjuhe.

LP, Kuku

Jaz pa v Odejini trgovina na Brdu v Lesnini, za navaden dimenzije enojno posteljo se mi zdi, da je bila leto dve nazaj cca. 2000 SIT nisem pa sigurna….svetujem ti poklicati na Brdo ali pa v ind. prod. v Škofja Loki…..

Ali pa kupi dva meterski kos blaga in ga zarobi. Pa bo rjuhica po tvoji izbiri. Različne vrste blaga pa danes dobiš poceni.

New Report

Close