Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost NATURISTI – NUDISTI

NATURISTI – NUDISTI

malo na netu poglej, sicer pa ne razumem kaj s ehodiš gola nasstvavlčjat tistim hrvatarjem raje pridi v strunjan na divjo, če te ni srama

Ne hodim se nastvljat. Jaz nisem skoz na nudisticni, ampak samo tolko, da se vsaj malo še na skrituh delih posončim:)

Hmm na Hrvaško pa greva zato, ker ima moj tam teto, ki oddaja apartmaje in sva povabljena…

Drugače sem hodila do zdaj na Debeli rtič – na divjo/nudistično

********************************************* We all know that cats rule the world!

valda, da tudi ko je tip doma…sva pač skupaj naga…

ja na divje plaže tudi…po pravici ne maram natrpanih plaž…

bodi tako kot si vedno in kot ti paše…manj se na druge oziraš bolj boš srečna…

Ja itak. Sedaj, ko pa je tako vroče 1. kaj nardim, ko pridem domov se slečem, ker komaj čakam , da pridem ven iz cot, čeprav nimam kaj dost na sebi… 🙂 še krajša krila bi nosila ampak v službi ne smemo ….

Jaz tudi ne maram natrpanih… skoraj druga na drugem že ležijo ponekot…

********************************************* We all know that cats rule the world!

Pa kako s epride na divjo na debelem, to je menda edino kar šenisem bil v slo, mi lahko točno napišeš kako do tja, ker ko pridem do valdoltre je kar pol italijanska meja al sem jaz vse skupaj zamešal? hm povej mi katera smer je spoloh to če grem pri tistem krožnem križičku ki so ga lani zgradili tam ko greš levo koper pa proti ljubljani itd, tisto glavno krožno križišče če veš katerega mislim? tam za trst pa itd.a zdej sploh ne greš več na debeli? a v strunjanu si že bila?

V Strunjanu nisem že doolgo bila – Par krat sem bila tam, ko sem bila kakih 10 🙂 se ne spomnim več kaj dost
Na Debelga pa že kar nekaj časa ne hodim več, sem bila pa do mojega 19 leta od dojenčka vsako leto. Kar malo pogrešam 🙂

Ti greš samo na plažo na debelem, na običajno ne.
Ali pa greš po zgornjem robu veš tam, ko so vinogradi…, ko dol vidiš plažo. Greš kar daleč in, ko vidiš iz svetilnik se spustiš dol, saj so takšne stopnice v zemljo narejene in vrvi, se spustiš tam dol, in potem kar dalje dalje od svetilnika… Še kar nekaj časa hodiš, in potem je tak zalivček, to je že skoraj tam, ko se začne zdravilišče samo iz kontra starni.

Ne vm veš točno cest in kje so kaj na novo zgradili, ker me že lep čas ni bilo tam 3 leta ziher.

Do Debelaga pa tako veš kako, čez Ankaran pa tam malo po hribo, najprej je izvoz za Zdravilišče DR in potem še za kamp tisti izvoz za kamp Ostalo sem pa že napisala kako do plaže.

Aja si sploh že bil na DR, tako na normalni plaži ne divji in veš kje je svetilnik?

hvala. toda nisem še bil na navadni niti nikjer na debelem ne tako da -imaš email ?daj piši mi na [email protected] ker tele teme tukaj s emi izgubljajo pa kmal ne bom več vedel kje prebrati tvoj odgovor. hvala l.p.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close