NATURISTI – NUDISTI
Dobra debata! Samo na udistično plažo SE NE HODI zaradi ocenjevanja kako izgkeda ta, kako drugi, kako je kdo debel, koliko let ima ipd!!!
—
Točno to, ampak tega ne-nudisti ne bodo nikoli razumeli.
Omenili ste Nemčijo… Tam imajo skoraj vsa večja mesta – Berlin, Munchen… svoje nudistične plaže streljaj od centra mesta in se s tem nihče ne obremenjuje…
Mene pa zdaj resno zanima zakaj se sploh kdorkoli ubada s tem kako zgledajo nudisti in kakšna so njihova nagnjenja…jaz sem najraje na nudistični plaži, ker se fino počutim naga in kot je spider že parkrat povdaril se tja ne hodi gledat kdo kako nagi zgleda…jaz sem tudi doma naga in to cel čas, ko sem sama doma, seveda…ja pa me nihče ne vidi in gleda, jaz se pa vseeno počutim fantastično…sicer pa, če koga motijo nagi ljudje potem naj se ne gibljejo v predelih nudistične plaže in pika…
suzy26 napisal:
> sicer pa, če koga motijo nagi
> ljudje potem naj se ne gibljejo v predelih nudistične plaže in
> pika…
Saj meni se to zdi čisto ok: nage plaže za nage ljudi, kogar pa to moti, naj gre na plaže za oblečene. Problem nastane, ko so nekateri nagi na plaži za oblečene. To pa ni večprimerno. Potem naj bojo pač plaže za nage, za pol-nage in za oblečene, če se folk ne more odločiti, če naj bo nag ali ne. Ampak meni ni prijetno, pa še manj bi mi bilo, če bi bila na morju s svojimi otroci, pa bi nedaleč stran od nas kakšna ženska otresala s svojimi mlekarnami samo zato, ker se ji pač ne da slečt hlačk in it na nudl plažo.
Tudi Ljubljana jo ima… sicer je bolj divje sorte, ampak,… poleti so obrežja save polna nudistov (večinoma nasproti Tomačevega, nekaj pa tudi pri Ježici).
ti si zelo bolna
ja logično, meni so tudi nagravžni stari pa debelči itd. logično da je najlepše pogledat mlado lepo bejbo in ko ta pride na nudl plažo, se vsi ti starci za njo obračajo ko največja teleta. jebiga tako to je estetika je prva.
Je v Dubravniku kaksna fkk plaža?
S fantom greva čez dva tedna prvič v nudistični kamp pa me zanima kako naj si uredim frizrico na luliki. Ponavadi sem kar na nulo in fant pravi, da ga ne bo nič motilo, če bom depilirana po luliki.
Nardi kaj se ti zdi najbolje in kako se boš počutila.
Najbolje se bom počutila brez dlak. Malce me moti edino to, da gresta z nama na morje še dva para in kako me bodo gledali oni.
Midva zelo rad zahajama na nudo plazo. Ne da bi se razkazovala, niti da bi gledala ljudi okoli sebe. Svasta vidis, mlado in staro, lepo in grdo, urejeno in nagravzno. Poanta nudo plaze pa ni v tem.
Nudo plaze so definitivno lepse urejene, ni nobene guzve, ni otrok ki brezvezno jokajo in kricijo, ljudje se bolj prijazni, sanitarije so ciste (!).
Skratka ne grema vec na “obicno” plazo!!!
Glede frizurce pa vsak naj si jo uredi po lastnem okusu. Moja pikica se brije na golo (njami!!!), jaz se tudi malo postrizem, da se ne razpasejo kake mravlje ali druge nadlezne zuzelke :))) Higijensko je boljse.
Ne oziraj se na druge! To je pa res zadnjo s čem se imaš za obremenjevat res….
Glavno, da se boš ti v svoji koži dobro počutila.
Kaj naredite fantje, če vas preseneti erekcija. Mojega ful skrbi, da se ne bo mogel zadržati, ko bo mene in druge punce videl nage.
Sigurna pa sem da bo postal trd, ko ga bom mazala s kremo za sončenje.
…in bo koj padel dol!
Forum je zaprt za komentiranje.