NATURISTI – NUDISTI
Ma ja, saj vem.:)
ma ja, kaj pa tisti tipi z bojelrji do kolen, tud taki posiljujejo okolico s svojim špehom:)
najbolj smešno je pa, ko pol taki tipi komentirajo kako žensko, kok ma velko rit al pa viseče joške al karkol že
Moja poanta je, da ne razumem žensk, ki so kao proti nudizmu, pol pa gredo na oblečeno plažo in so tam zgoraj brez.
A ni to rahlo ekshibicionistično? Zgoraj brez so namreč tam, kjer naj bi bile zapakirane v kopalke.
Ajd zgoraj brez je še ok, zdaj imajo vse še tangice, tko da je tud ritka zunaj poleg joškic. Hhihihihi.
To je še vseen mal drugač kakor videti 70 let starega fotra ki nag vozi kolo, na travniku pa njegova žena in soseda igrata badbinton (v evinih oblačilih seveda). Uh.
V čem je drugače? Zakaj je drugače?
Razen tega da ons tara mamica gre na živce tvojemu izostrenemu čutu za estetiko?
NIČ ni drugače.
meni so punce, ki na oblečeni plaži kažejo joške…malo čudne.
Skratka enega samega argumenta proti nudizmu nisem slišal.
Razen tega, da eni ne bi smeli biti nagi, ker so grdi..:)
Ekshibicionistke, ki na oblečeni plaži kažejo joške, se zgražajo nad nudisti..LOL
čak kako je že blo najprej je bil Love boat, pol savna, potem FKK, potem The sauna-dollz, pol so bile seminarske in študentarija…
Spider neki je bit cel dan in vsepovsod gol, nekej pa nudistična plaža. Plaža me ne moti, tut če me na navadni plaži ženske posiljujejo zgoraj brez me ne moti…ampak s pimplom na roštilj otresat pa res – ne hvala :))
Ejga, spajder, maš prav, a veš. Če je plaža oblečena, naj bo folk oblečen, če je plaža slečena, naj bo folk slečen. Pa naj gre vsak tja, kjer mu paše.
Enkrat sem opazovala en prizorček na plaži: mladenka je sončila svoje bogato oprsje, mimo pa je prileten stric sprehajal nečaka. Zanimivo, da sta šla po plaži max 10 m v eno smer in potem nazaj … Pa spet 10 m in nazaj. Ves čas mimo tiste dečve. Mulček je čofotal po vodi in plašil ribice (ki jih itak nikjer ni več bilo), ubogega strička je pa najbrž prejšnji dan hexenšus pritisnil, ker je imel nekam čudno glavo obrnjeno …
Jaz ne bi hotela, da se neki starčki slinijo ob mojem telesu, pa zagorelost gor al dol.
U, argumenti, tole pa je moje področje:))
Alora, argumenti proti nudizmu ne morejo obstati, ker gre za omejene prostore, kjer se zadržujejo ljudje, ki bi radi bili nagi. Če ti ni do tega, da bi jih gledal, pač ne greš v nudistične kampe. Tukaj se lahko krešejo samo subjektivna mnenja, ki imajo samo subjektivno težo in izhajajo iz zornega kota nekoga, ki mu nudizem ustreza ter iz zornega kota nekoga, ki mu nudizem ne ustreza. Če bi nudisti hodili po mestu nagi, pa bi lahko argumentirano podali mnenje, zakaj je to slabo in da druge posiljujejo s svojimi nagimi telesi. Ali pa argumente v obratni smeri.
Glede bejb na plaži, ki hodijo zgoraj brez, pa se mi zdi, da bi to že zdavnaj prepovedali, če bi zadeva resnično motila. Ker pa večino ljudstva ne moti in je večini moške populacije celo všeč, da vidi kakšno brhko dečvo z lepim oprsjem, če pa naleti na kakšno mamco, ki greje svoje palačinke, pač obrne pogled drugam – je to še vedno čisto sprejemljivo in ne bode v oči. Na določene zadeve se pač navadiš.
Moje osebno mnenje: ne hodim v naturistične kampe, ker se čutim zadosti svobodna tudi v kopalkah. Me pa ti kampi ne motijo samo zato, ker obstajajo. Kot me ne motijo lezbo in gej klubi – pač tja ne zahajam, če pa drugi to želijo, naj zaradi mene izvolijo.
Spider, od kje ti pa to, da se vse, ki nam nudizem ni všeč, na plažah zgoraj brez?
jaz nisem in nikoli ne bom.. mi je pa vseeno, če so ostale 🙂
Dobra debata! Samo na udistično plažo SE NE HODI zaradi ocenjevanja kako izgkeda ta, kako drugi, kako je kdo debel, koliko let ima ipd!!!
Seveda se to dogaja, samo pravi nudisti na to ne polagajo pozornost. To je precej razvito tudi pri ljudeh v zahodnem svetu in po Evropi, v katero tako želimo, npr. v Nemčiji. seveda je nudizem za tistega, ki to razume in mu je to enostavno povdano všeč. Tako kot nogomet v teh dneh. Jaz ga ne gledam in ne sledim, ker me to ne zanima.
Vsiljuje pa se mi pomislek, kaj je s tistimi ki pravite kot Sasha v zadnjem postu “Jaz nisem in nikoli ne bom?” Ste tako nezaupljivi in nesigurni v sebe da vas to spravi iz tira in se dejansko sami sebe ne marate???
Pa naj ne bo to kot neka pridiga.
Toplo poletje in vseelo sončenje kjerkoli že vam želim.
LP!
Giulio napisal:
> Vsiljuje pa se mi pomislek, kaj je s tistimi ki pravite kot
> Sasha v zadnjem postu “Jaz nisem in nikoli ne bom?” Ste tako
> nezaupljivi in nesigurni v sebe da vas to spravi iz tira in se
> dejansko sami sebe ne marate???
Po tvojem postu sodeč smo tisti, ki nismo nudisti, nezaupljivi in nesigurni sami vase?? To si pa tako mimo usekal, da bolj ne bi mogel. Lahko sem jaz čisto dovolj samozavestna, pa če mi ni do tega, da bi se slačila v javnosti, se ne bom. Pika.
Tako kot si ti napisal, so nudistične plaže za samozavestneže, vsi ostali pa se skrivamo za kopalkami, ker nismo dovolj sigurni vase, da bi si upali pokazati celo telo. Bedarija na tri kubike!! Meni pač ne odgovarja, ni mi praktično (kam le nage tauharice vtaknejo kakšno lepo školjko, ki jo najdejo na morskem dnu??), ni to moja filozofija, pa samozavest gor ali dol.
Tko da – če ne hodim na najlon plaže to še ne pomeni, da sama sebe ne maram. Imam se toliko rada, da ne izpostavljam svojih najbolj občutljivih delov (prsne bradavice) prehudim UV žarkom in da se na plaži oblečem oz. slečem toliko, kot se sama najbolje počutim.
meni pa je zanimivo, da ti to gledaš :)))))
Venuss napisal:
takim bi pa bilo bolje, če ne bi kazali svojih
> odsluženih genitalij na javnih mestih….meni je to fuj i tačka
To je zelo grdo rečeno. Tudi ti boš prav hitro odslužena tako kot vsi ostali.
V teh postih se je pokazalo, po kaj hodijo eni na nudo plaže: opazovat genitalije (odslužene in neodslužene). In se potem zgražajo, da niso apetitlih, jao bože!
Drugače je pa FKK rezervat za nagce in tam naj pač hodijo nagi, če jim to paše, zakaj taka drama okol tega? V bližnji prihodnosti pričakujmo post, v katerem so bo kakšen znani nick spraševal, če so nudistke bolj dostopne bejbe, hm…
Da MOUSE vse razumem, da ni vse za vse tako kot sem tudi sam napisal o nogometu!!! Še vedno se v tvojih izjavah zelo opletaš. Če se bojiš sonca lahko greš na plažo tudi zvečer ali celo ko je že tema. Pa naj bo to tekstilna ali kakšna druga !!!
LP!
Giulio, zapičil si se samo v sonce.
Jaz trdim samo, da to, da se kopam v kopalkah, ne pomeni, da sem nesamozavestna ali da se nimam rada, kar je bilo možno izpeljati iz tvojega prejšnjega posta. V kopalkah se kopam zato, ker se tako boljše počutim in tudi varneje se mi zdi (zaradi sonca) – ni pa sonce in samo sonce glavni in edini razlog; to sem povedala že v prejšnjem postu.
Forum je zaprt za komentiranje.