NATURISTI – NUDISTI
Sonce nas že dobro greje, pa se razpišimo o kopanju in predvsem sončenju brez tekstila. Prejšnja leta so nekateri pisali pozitivno in negativno, letos še nisem zasledila kaj dosti. Menim, da se moramo predvsem paziti opoldanskega sonca, kaj pa sicer se radi kopamo in sončimo goli? Naša družina hodi na Koversado že dolga leta. Tam mislim je še najbolj urejeno, oddajajo tudi sobe res, da so nižje kategorije, ali povsod lahko hodiš gol. Drugod to ni mogoče. Le v restavraciji smo zjutraj in zvečer oblečeni kot se za tam spodobi. Kam zahajate ostali???
Jasna maš kakšne slike, kjer te lahko vidimo kot nudistko?
Vidiš, Mavrični, zaradi takih in podobnih komentarjev si in boš ostal devičnik …
zakaj pa? sej mene tut zanima!
ne…jaz sem strelec
Nisem konzervativna, ničesar nimam proti ljudem, ki to počno, a do tega mi pa res ni, da bi vsepovsod hodila naga, med nagimi ljudmi, ker bi gola plavala, se potapljala, naga skakala s pomola, čofotala, se sprehajala, sončila, gola šla na pivo, gola brala knjigo……mah, jaz sem navezana na cote in še bolj na to, da so naključni mimoidoči oblečeni….Ne štekam, zakaj je to komu všeč….sicer razumem skoraj vse druge težnje in preference, ki jih imajo ljudje, ampak tole…….pa nisem ena izmed tistih, ki so jo motile sočne breskvice na jumbotu, sledim tovrstnim revijam sicer 😉
V čem je fora?
Jst se pridružujem sour_cream. Sem sicer zelo liberalnih nazorov, tudi proti nudistični plaži nimam čisto nič proti….sam nudistični kampi mi pa ne potegnejo. Kljub temu, da je golota najbolj naravna stvar, mi je mal čudno, da bi mi tam pred parcelo paradirali goli ljudje vseh velikosti in oblik in bi nas, isto gole, s ceste pozdravljali recimo. Nekaj intime pa vseeno more bit in zame so nudistični kampi čist nesprejemljivi za počitnikovanje.
se strinjam z obema….nekaterim bi bilo bolje, če se ne bi nikoli slekli v javnosti, skupina golih ljudi lahko izgleda izgleda prav nagravžno…
pa tud tega “familijarnega svi goli pa ko šta voli” ne štekam, jaz pred fotrom ali bratom ne bi mogla paradirat gola niti v teoriji…to se mi zdi sick
Hahahahha, nasmejala si me…….
Se strinjam z vsem trem pred menoj. Golota je kul,…. do ene meje. Še najbolj primitivna plemena imajo vsaj list zavit okoli riti! Zaradi mene naj vsi nagi okoli hodjo, jaz vem da ne bi. S tipom ok, ampak s celim svetom nag okoli hodit. Mislim, mi ni no, čeprav verjamem da so vsi oni ful fajn ljudje, celo moja dobra prijateljica je nudistka (ko je na dopustu z drugimi prijatelji 🙂
Mater sem se narežal ob teh komentarjih.
Itak se vse na oblečeni plaži brez modrca sončite, ne štekam zdaj, a pol je to nekaj tako nezaslišanega, če so na nudistični plaži ženske še brez tiste krppe spodaj, ali kaj?
Nekaj vam bom povedal, v nudističnih kempih so ljudje dosti bolj sproščeni in neobremenjeni, kot pa v oblečenih, kjer vedno postopajo neki čudaki okrog in oprezajo za 15-letnicami, ki se sončijo brez modrčka.
Spider posplošuješ! Dokaž, da nudisti niso nudisti ravno zaradi želje po gledanju drugih nagcev (mlajših in slajših). Tko da…..
ja, ampak jaz ko sem bila na nudo plaži, nisem nikjer videla mladih sočnih bejb (no, razen mene hehe) in mladih sexy nabildanih tipov, ampak v glavnem priletne nagubane vampaste možakarje in priletne nagubane mamke z napol plešastimi razpočkami…takim bi pa bilo bolje, če ne bi kazali svojih odsluženih genitalij na javnih mestih….meni je to fuj i tačka
Hehehe “priletne nagubane mamke z napol plešastimi razpočkami”.
Torej vsaj priznaš, da ti gredo na jetra, ker so neapetitlih, ne pa zato, ker so nagi, hehe.
ja seveda priznam, treba je reči bobu bob i popu pop 🙂
sej najbolj zanimivo je, da na nudo plaže v manjšini hodijo tisti, ki so prijetni na pogled (in na otip verjetno), v večini pa tisti, ki so jim prošli već svi vozovi….kaj pa vem, mogoče bo tud mene šele pri 60-ih prijelo, da si posončim klitoris
Ja, pol pa malde bejbe greo na oblečeno plažo in so tam sve zgoraj brez in s svojo goloto posiljujejo okolico, ki le-te ne želi biti deležna.
To je meni veliko bolj sprevrženo.
Meni se zdi, da so punce, ki so na oblečeni plaži zgoraj brez, malo ekshibicionistične.
Ej, Spajdi. A bi ti rad, da te jaz na kakšni lepi plaži malo posiljujem s svojo goloto? Tko, malo sprevrženo posiljujem, pa se gor pa dol ob tebi, ki se sončiš na svoji brisači s podobami Miki Miške, sprehajam zgoraj brez in spodaj skoraj brez, hehe. Bi stopil razjarjen do mene in povedal, da si ti okolica, ki noče biti deležna moje golote?…Ali bi samo stopil,hehe….
Forum je zaprt za komentiranje.