Najdi forum

NATURAL JUST

Kot vidim nekatere mamice veste dosti informacij o izdelkih NATURAL JUST. Zanima kaj še priporočate oz. katere izdelke iz te kolekcije uporabljate in so dobri za otroke in starejše?

Pozdravljena,
uporabljamo Timijanovo kremo (super pri prehladih in kašlju), gel za otrujene noge,(vtiram, kadar hči prehitro raste in jo bolijo noge), Olio 31 (ko je nosek zamašen, kanem nekaj kapljic v vodo, postavim na radiator, da izpareva) in kremo za odrgnine, udarnine itd- katerih nam s prihodom pomladi ne manjka.
Lahko samo pohvalim!
Lp, Ali

Večkrat sem že zasledila omenjeno znamko na tem forumu, nikjer pa je še nisem videla v trgovini. Kje se kupijo omenjeni proizvodi??

Hvala in lep dan vsem skupaj!

Vesna

Mi uporabljamo še timijanovo kopel, če sta malčka prehlajena, v banjo dam nekaj ml kopeli, kar dobro prečisti dihalne poti, pa tudi zbija vročino, potem pa jih s timijanovo kremo še namažem po prsih, hrbtu in stopalih, pa kremo Tea tree za kakršnakoli vnetja kože, recimo če ima Tara malo rdečo ritko, ji takoj namažem in je takoj dobro, potem se možu poleti vname koža med stegni ali pa meni pod pazduho, pa ta krema takoj ublaži, seveda pri hudih vnetjih pa ne pomaga. Olje 31 je dobro tudi, če te boli zob, kaneš kapljico na zob, pa bolečino omili, ali pa za afte v ustih. Just se ne dobi v nobeni trgovini, pač pa jo prodajajo akviziterji na domu s prezentacijami, na tak način kot Tupperware.
LP
Karin

Jaz izdelke naročam in kupujem pri terenski zastopnici te zdravilne kozmetike – prodaja po Ljubljani, to je ga. Kati, tel. 01 540 78 68.
Lp, Ali

Jaz sem pa ravnokar spoznala znamko CALIVITA, super stvari imajo za otroke in tudi za starejše.Res je da je kar drago, vendar pa bistveno ceneje kot v lekarni.Trenutno imaj trgovino na Ižanski, vendar pa jaz kupijem pri svoji zastopnici.Imajo tudi pripomočke za noseče mamice, pa …
Če koga kaj zanima naj se oglasi!

Ja, napiši malo, kaj imajo za dojenčke in otroke in nasploh, kaj je to za ena zadeva, pa kakšne to te “visoke” cene” in kje je to?! Hvala!

Pri nas doma uporabljamo izdelke JUST že vrsto let. Še posebej kreme za sončenje, gel za utrujene noge Bodyfresh in njihova eterična olja imajo stalno mesto v naši hiši. Odlični so tudi krema tea-tree in krema z materino dušico.
Poleg znamke JUST pa radi posežemo tudi po izdelkih WELEDA. Naročam direktno pri zastopnici Miji 041/442-952, ki očitno pokriva naš konec….

pozdravljene!!!

mene pa zanimavjo vas eizkusnje z izdleki, ki jih prodajajo zastopniki tonke-energetska krema , ognjicevo mazilo, sonca kolekcija cyclak ali nekaj podobnega-katera uporablja to???lep pozdrav, mojca

POZDRAVLJENI!
Če se kdo zanima za just sem svetovalka in bi z veseljem pomagala glede izdelkov in vse kar vas zanima… prosim da pustite svoj mail in se boma slišala… LP Aldi

Materina dušica je tut super proti glistam.

New Report

Close