Najdi forum

Nateceno spolovilo

Zdravo,

Dan nazaj je moje zunanje spolovilo nekoliko nateklo in postalo srbece a le cisto na zgornjem delu ustnic. Izcedka ni nobenega in tudi naceloma ce se ne dotaknem ne srbi. Glede na brskanje po spletu naj bi slo za glovicno vnetje? Zdaj pa ne vem je pametno vzeti kaksne globule ali le kremo (vitagyn c?) za zdravljenje tega predela?

se pa je nekaj dni pred zatekanjem pojavila kot vrascena dlaka bunkica ki je sprva bolela, zdaj je bolecina prenehala a je srbec obcutek na tocno tem predelu.
mi lahko prosim svetujete?
hvala in lp,

Spoštovani,

če ste na prizadetem mestu na spolovilu imel pred dnevi vraščeno dlako, je to povzročilo kvečjemu lokalni ognojek, ko se ta sanira pa rana pri celjenju neredko povzroča tudi takšne znake in simptome kot so oteklina, srbečica, rdečine ipd. Če gre za tak zelo lokalen pojav, menim, da nobeno specifično zdravljenje ni potrebno razen normalne nege, lahko z nevtralno kremo kot je Bepanthen, Nivea ipd.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close