Najdi forum

natalija verboten

živjo

mene pa neki zanima……slučajno sem vidu verbotnovo z popačenimi prsmi na eni sliki……a zna bit to res al je kaka fotomontaža???

lp

hmmm…bogsigavedi.

lp ajs

Ostale so ji samo še prazne malhe

A nismo to že dal čez? :o/
FOTOMONTAŽA haloooo

Na uni sliki če dobr pogledaš ma ISTO obleko gor, pa majca isto tk stran visi… kto da je enki zbrisan pa dodan… ni bolj al pa manj zgubana… ful so neumni, če so misli,d a se ne opazi… kmeti, upam da jih bo tožla, pa fajn pokasirala.

Kaj pol to ni res? No sej se mi je zdel mal čudn, sm misnla valda spet en nateg na 1. strani, da kupš revijo, ampak pol je noter isto pisal …

Zdej bodo pa vsi tekli na prvi koncert preverit situacijo……

yep, she’s off my masturbation list 🙂

lp ajs

ja, mislim da bo imela sedaj vse razprodano:)

:)))

od kje mislte, da si lahko revija privošči fotomontažo??? to se lahko dogaja brez posledic samo na internetu. kakšni naivneži ste, pa to ni res!!!!! pa, če revija poda uradno izjavo, da so fotke taprave, že more bit res, a ne? al bi po vašem za eno fotko riskirala vse? jao, froci! mal preveč fotomontaž ste vidl po internetu, pa zdej nobena fotka ni več taprava, al kaj?? govorte o stvareh, k se spoznate, recimo o tem, kako se brije pi*ko, pa tko…

eni res ful nasedajo, tut o njennem modrcu F, halooooo.
eden neki prime, pol pa večina za njim in sploh ne razmišljajo več, ne primerjajo… samo čredni nagon še dela :-))

XTRM, daj prosim preberi članek predno razlagaš neumnosti. Seveda da je isto oblečena saj je slika posneta med njenim koncertom. Fotograf jo je ujel v kritičnem trenutku ko je poskakovala.
Pa še to, tisti ki trdite da gre za fotomontažo, ali se vam zdi res možno, da ženski, ki na hitro shujša 30 kg, ostanejo prsi enako stoječe in povsod shujša samo v prsi ne. Meni se zdi popolnoma logično da ima povešene in strijaste joške saj jih pri njeni velikosti jošk ne more dolgo ohranjati pokončne in stoječe pod vratom, a ne?

Ja itaq da prsa ne ostanejo ista če shujšaš taprva se zmanšajo :o)
ampak je pa nemogoče da bi imela totalno prazno kožo.
In zakaj bi nosila tak dekolte če nima več takih da bi jih lahko kazala v javnosti.

joj, pa še vedno se najdejo taki k maichy, ne morem verjet, koje budale!!

tut jaz ne morem verjet, saj je bila že prej shujšana, joške pa ogromne, tako da kar naenkrat je pa nemogoče da bi ji se uplahnelo. Ni rečeno da je montaža, ampak nekaj druzga se je moral zgodit..

Niso kar naenkrat uplahele, po moje ima že skoz povešene, ker pri tej velikosti drugačne niti ne morejo bit, samo vsakič si jih ornk podloži zdaj pa je imela to smolo da je očitno modrc malo zatajil pa še fotograf je bil v pravem trenutku n a pravem mestu.

Kje so bile objavljene te slike?

ko boš rodila, pa naenkrat izgubila mleko (kar upam vseeno da se ti ne bo zgodilo)…boš videla kako naenkrat lahko dobiš v nekaj urah samo prazno kožo…in izgleda točno tako kot na fotki verbotnove…žal:-(((

Ampak…ja še dobra novica…vse se da popravit s pravilno držo, vajo in nego:-))))

ne delaj zgage, pa si najdi drugi nick….

pa rumeni tisk preglej :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close