Najdi forum

nasvet za vetrolov??

mi lahko kdo svetuje koga ne pretirano dragega za narediti vetrolov? tak lep== hvala

041-364-828 Boris
Obvlada sceno!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kje se bo pa delalo??
Se spodobi, da napišete kje gradite, če že katero drugo pomembno informacijo niste pripravljeni deliti z nami na forumu.

LP

okolica Ljubljane. Ne gradimo, hiša je že narejena. Ne razumem kakšne informacije vse rabite,da mi priporočite izvajalca?

Št. čevljev 38

Spoštovana Jogica, Za številko 38 Vam priporočam čevljarja z vsaj 25 let delovnimi izkušnjami, z refernčno listo. Samo vračam šalo, mimogrede Vaša mi je bila zelo neokusna. Grezilo ni imel nobenih slabih namenov. Torej, vetrolov je lahko lesen ( tesar), zidan ( gradbenik), steklen kot zimski vrt ( Aluminijaš ). Dobronamerno Vam predlagam, da na široko odprete oči, se sprehodite ali popeljete po okolici, si zapomnete, fotografirate zanimive rešitve vetrolovov, pobrskate po netu za rešitvamo. Slikico pripnete na ta forum, pa zopet vprašate. Zagotovo odo deževali prijazni odgovori in nasveti.
Srečno 2010!

Precej jih je res … tale mi je padel v oči, pa tuki jih tudi delajo. Morte mal pogledat, kaj hočete …

Če hočeš steklenega, kvalitetnega in poceni http://www.aldekor.si oziroma [email protected]

To je,če hočeš moderno in elegantno, če ti je všeč aluminij – so pa še druge možnosti, kot so ti našteli. Ti so delali nam in je najboljše razmerje cena/kvaliteta, glede na druge ponudbe pri nas, dokaj draga so edino drsna vrata (draga povsod), tako da smo mi vzeli navadna. Ena možnost je, da ga daš delat steklarju, ampak vse skupaj ni statično stabilno, ni kvalitetno, cena pa niti ni bistveno nižja.

bravo, to sem hotela. Hvala vsem

Pustite svoj kontakt ali pišite na mail preko http://www.notranjaoprema.com in vam svetujem kako se lotiti izvedbe in priporočim dobrega izvajalca.

New Report

Close