Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost nasvet za boljsi sex :)

nasvet za boljsi sex :)

JA,si prepozen, sem ze kar sama s sabo opravla!

A pol glede na te nasvete tiča sploh nerabš pa si lahko dober ljubimec???

Bravo, SB!
Vse lepo in prav, kar je napisano. Še vedno pa trdim, da je toliko različnih okusov, kolikor je ljudi. Da o možnih kombinacijah med njimi ne govorim. Si predstavljate nekoga, ki si tole prebere in počne stvari po teh navodilih in v tem zaporedju? Katastrofa.
Spontanost velja, če mene vprašate.
Pa interes, strast, brez zadržkov in meja.
Yeah, preprosto.
In kot pravi SB (snowboarder), tisto, kar imate fantje med nogami, je še vedno zakon. Predvsem, če pomislim, kaj se z uporabo domišljije da s tem početi. Pa še paše. Obema. Ali vsem trem, štirim….
Uživajte!

uf, unikat, vroce pa je bilo:)
ja, hvala, da si posredoval:) meni je bilo prijetno brati:)
cau.
pa se kar posreduj kaj podobnega…. tega se nisem brala, kjub temu da je ze staro, kot pravite.
meni je vsec:) malo za popestritev vseh ostalih tem:)
cau

hvaljena bodi roka s katero si pisala te besede, cascen naj bo tvoj um ki si to brala ..

skratka pa hvala za pohvalo… :)) srecen kadar polepsan dan komu, se srecnejsi pa ce ga kdo polepsa men ..

lp Ribica* je pisal/pisala:
>
> uf, unikat, vroce pa je bilo:)
> ja, hvala, da si posredoval:) meni je bilo prijetno brati:)
> cau.
> pa se kar posreduj kaj podobnega…. tega se nisem brala,
> kjub temu da je ze staro, kot pravite.
> meni je vsec:) malo za popestritev vseh ostalih tem:)
> cau

Ne vem, kaj se bunite nad tem, da je gospodič “unikat” prekopiral zgodbo od nekje. Če povem poštno, meni se angleških tekstov ne da brat, tako, da sem kar zadovoljna, da ga je prevedel. Da ne govorim o drugih stranskih učinkih…hehehe….saj veste, kako je, če ti začne domišljija delat sto na uro….. 🙂

Ja, jaz vem, kako je ko domislija laufa:)
lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close