Nasvet-ušesa
Pred leti so mi odkrili kronično vnetje nosne sluznice. Na splošno sem skoraj vedno “smrkava” in me v predelih čela izredno boli glava. Vse to poslabša še nizki pritisk, alergija na pršice (najhujši glavobol je zjutra) in močne migrene.
Glede ušes imam tudi problem, in sicer ta, da opažam, da slabše slišim. Pred cca tremi leti me je moj gastroentereolog poslal na pregled, ker ga je zraven gastritisa skrbel tudi moj glavobol. Doktor na pregledu mi je tedaj rekel, da ni hudo, vendar če bo slabše, naj pridem nazaj. Zdi se mi pa, da že ob tisočih težavah…nevem no. Trenutno obiskujem revmatologa (zatekajo mi prsti na rokah in nogah, ne odkrijejo ničesar, saj hvalabogu), tireologa za ščitnico in nevrologa za glavobole. Naj povem, da sem stara 28 let in se mi težave kar vrstijo že par let. Zraven tega redno hodim h ginekologinji, tam spodaj me kar srbi in peče, ni pa nič narobe. Poskusila sem na tisoče zadev, ne bi zdaj naštevala, je pa res, da za spanec skoraj vedno uporabljam takšne male penaste glušnike, ker me nenormalno motijo glasovi in sploh ne moram zaspati. Bi lahko to bilo krivo? Je možno, da se stanje poslabša?
Se opravičujem, da sem bila dolga, hkrati se iskreno zahvaljujem za odgovor in nasvet!