Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje Nasvet tedna – Potencial Evrope AS

Nasvet tedna – Potencial Evrope AS

Evropske delnice predstavljajo enega izmed najboljših možnosti plemenitenja premoženja za obdobje, daljše od desetih let. Zato izkoristite potencial nalaganja v evropske delnice in sklenite Potencial Evrope AS – omejena tranša samo v času od 1. aprila do 30. junija 2014.

Potencial Evrope AS je življenjsko zavarovanje z mesečnim plačevanjem premije, že od 55 € dalje. Velika prednost te naložbe je, da se pri izplačilu donosa ob izteku zavarovanja upošteva, kot da je bilo vseh 180 obrokov plačanih že ob sami sklenitvi zavarovanja, mesečna premija pa ves čas trajanja zavarovanja ostaja nespremenjena. Naložba je vezana na petnajstletni dolžniški vrednostni papir, ki je kombinacija naložb v indeks »Guru Europe« ter brezkuponske obveznice, izplačilo pa bo kar 10 % višje, kot ga bo indeks »Guru Europe« ustvaril v petnajstih letih.

Kljub temu, da zavarovalec prevzema naložbeno tveganje, pa to ne predstavlja velikega tveganja za vlagatelje, saj Potencial Evrope AS zagotavlja garancijo za vsaj 90 % vplačanih sredstev, ki se investirajo. Ob tem pa velja poudariti, da ima naložba tudi zaklepanje donosov. Če indeks »Guru Europe« na določen opazovani dan v letu doseže nivo zaklepanja pri 200 % začetne vrednosti indeksa, se donos zaklene in ima ob poteku zavarovanja najmanj tako vrednost.

Garant dolžniško vrednostnega papirja je banka BNP Paribas, ki sodi med največje banke na svetu in ima kljub trenutnim razmeram na finančnih trgih visoko bonitetno oceno A+ (po Standard & Poor’s).

Več o Potecialu Evrope AS.

Lep dan,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

New Report

Close