Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Pokojninsko zavarovanje Nasvet tedna: Imate znanje in čas za uspešno vlaganje sredstev?

Nasvet tedna: Imate znanje in čas za uspešno vlaganje sredstev?

Osnova dobre naložbe je izdelava dobrega naložbenega načrta, ki ob danih razmerah na kapitalskih trgih ponuja optimalno donosnost in se ustrezno prilagaja pričakovanim spremembam.

Fondpolica VIRTUOZ 2013 je življenjsko zavarovanje z aktivnim upravljanjem premoženja in enkratnim plačilom premije, vezano na vrednost enote premoženja kritnega sklada KD Vrhunski, katerega naložbeni cilj je doseganje dolgoročne kapitalske rasti. Poleg tega življenjsko zavarovanje omogoča tudi davčno ugodno plemenitenje privarčevanih sredstev.

Zakaj svoja sredstva naložiti v Fondpolico VIRTUOZ 2013?

Aktivno upravljanje premoženja ob upoštevanju načela razpršitve in likvidnosti investiranih sredstev
omogoča doseganje čim boljših donosov na kapitalskih trgih. Fondpolica VIRTUOZ 2013 ponuja storitev, ki s prilagodljivostjo in znanjem premišljeno razporeja vaše naložbe po vsem svetu.

Naložbe Fondpolice VIRTUOZ 2013 so sestavljene iz:

– delnic investicijskih družb, s katerimi se trguje na organiziranem trgu vrednostnih papirjev ali enot vzajemnih skladov, ki so usklajeni z Direktivo o investicijskih skladih,
– delnic ETF-jev, s katerimi se trguje na organiziranem trgu vrednostnih papirjev,
– drugih tržnih vrednostnih papirjev, ki so po načelu razpršenosti podobni investicijskim skladom ter
– instrumentov denarnega trga, s katerimi se trguje na organiziranem trgu vrednostnih papirjev in
denarnih sredstev.

Več o produktu preberite tukaj.

Lep vikend,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

Pozdravljeni,

kakšno so stroški pri tem zavarovanju oz. kje so objavljeni? Na navedeni spletni strani tega ni mogoče najti. Prav tako ne najdem splošnih pogojev, objavljen imate samo prospekt kritnega sklada.

Kdaj dobi zavarovanec informativni izračun (z upoštevanimi vsemi stroški) za to zavarovanje?

Pozdravljeni,

s stroški produkta se stranke seznanijo ob predstavitvi produkta, hkrati so prikazani v Dopolnilnih pogojih za življenjsko zavarovanje Fondpolica Virtuoz 2013, ki jih stranke prejmejo ob sklenitvi zavarovanja. Stroški so prav tako navedeni na polici in informativnem izračunu, ki ga stranka prejme kot prilogo k polici. Stroški so odvisni od višine zavarovalne premije, za katero se stranka odloči.

Zavarovalnice navadno strankam predlagajo neobvezujočo in zgolj informativno predstavitev produktov na poslovalnicah zavarovalnice ali na domu, stranke pa se odločijo na podlagi celovite predstavitve.

Lep dan,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

New Report

Close