Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom nasvet – samostojna kuhinja ali povezana z bivalnimi prostori

nasvet – samostojna kuhinja ali povezana z bivalnimi prostori

Pri nas sta kuhinja in jedilnica en prostor, dnevna soba drugi.

Pa prav presenetljivo :))) velika večina obiskov tiči kar v kuhinji. Pa se vmes skuha kava, pa kaj popeče … in vsi smo skupaj:)

LP!

drsna vrata: sicer so večinoma odprta, pred kakimi obiski pa zaprem, če je “raztur”:)

---------- le vent nous portera...

Imaš obiske, sedijo v dnevni sobi, ti skočiš po pijačo v hladilnik in gostje si lepo natančno ogledajo vsebino vašega hladilnika. Hočeš skuhat kavo, odpreš omarico in zopet vidijo, kaj vse imate nametano not.
Mene to moti, ker nimam vedno vse tako pospravljeno, da bi si želela, da gostje vidijo.

Pa smrad po ribah, pečenem mesu v pečici…
Tudi jaz imam močno napo, vendar da bom kuhala pri odprtem oknu in vključeni napi, da me vse prepiha…
Torej, sem za vsaj delno ločeno. Če pa drugim paše drugače, pa kar izvolite.

no,kar se tiče gledanja gostov v hladilnik,tud mene moti,zato pa smo med dnevni in jedilnico,namontirali eno tako malo pregrado,širine 90 cm,višine 170cm,nad tem pa prostor za kak okrasni predmet ali pa knjige,tako,da ko bom ,še nismo v bajti,upam da v 1 mesecu,odprala hladilnik,bo le-ta skrit za tole pregrado.jedilnica pa je dejansko v istem prostoru kot dnevna,to pa me mal moti,ker vem ,da bom morala skoz vleč ven sesalec,ampak prostorsko je bila možna samo ta izvedba.

osebno bi raje imela med dnevno in kuhnjo ena steklena vrata,ki jih po potrebi zaprem,mislim,da je bolj komot.

mi imamo med kuhinjo in jedilnico kot neki šank, ki zakriva pogled v kuhinjo in ravno prav odkriva;)), in enako je nato le mala stena do dnevne, ki zopet odkriva in zakriva kot je potrebno. Čisto odprte kuhinje jaz ne bi imela nikoli, kajti 20 letna praska je pokazala, da kuhna mora biti mal zasebna!

New Report

Close