Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost nasvet po ET? plahtica, ananasove tbl… ? ? ?

nasvet po ET? plahtica, ananasove tbl… ? ? ?

ojla!

jaz sem drugi dan po ET.

ne vem zakaj in od kdaj imam nekaj v glavi, da naj bi v tem obdobju pomagal caj iz plahtice 3x na dan in neke ananasove tablete…

skratka: a mi katera kaj priporoca????

hvala, pozdravcek, barbaraa

Plahtica pomaga pred samim et-jem – jaz imam knjigo o teh zeliščih, pa jo priporočajo po tem ko zanosiš od 3 meseca dalje. Jaz sem jo pila pred etejem, potem pa raje ne zaradi tega ker pravijo da lahko ti čaji tudi negativno vplivajo. Svetujem ti da jih ne piješ. Ti pa se odloči.
LP
KAJA

no,da te ananas ne bo preveč matral..bromelain je tista čudežna sestavina, ki pomaga za bolše gnezdenje.naročiš pa si to lahko preko neta.sama sem jedla neke tabletke z izvlečkom iz ananasa, ker sem bla prepozna, pa možek mi je vsak dan četrt zrelega ananasa zmiksou.
mogoče je to pomagalo.
nia

Čaj plahtice se uporablja v večini primerov v kombinaciji še z drugimi čajikadar je kaj narobe z mehurjem in sečili., kot preventiva, v času postopka pa ne.

Ananasove tabletke naj bi povečale vnos kisika v telo, bolj verjamem v naravni anans, ki ima tudi veliko vlaknin, če pa jemo nedozorel sadež, pa je nevarno celo za splav, zato je primeren samo v majhnih količinah

no,tole o ananasu pač ne drži.ananas vsebuje namreč encim bromelain, ki sicer uspešno razgrajuje beljakovine,menda pa na nek način pomaga tudi pri vgnezitvi.vnos kisika pa bi mogoče lahko povečal kvečemu ginko , ki redči kri in tako pospeši krvni obtok.
no,bromelain sicer zmanjšuje vnetje, zato ga na splošno priporočajo po operacijah,vpliva pa preko imunskega sistema.

Lahko prebereš v knjigi Zdravilna moča sadja in zelenjave

ja, no,verjetno sem tud jest kej prebrala.kar se tice zanositve pa to,se mi zdi da kr moja drzi.sicer pa vseen,vazn, da dela.

New Report

Close