nasvet
Lep dober večer/dober dan vsem skupaj ki to berete…punca ima 2 leti ugotovljeno MS in še do danes ni imela nobenega napada zato mi sama ne more objasnit tega občutka in stanja ko bi se naj kaj takega zgodilo…njeno zdravstveno stanje je že 2 leti nespremenjeno oziroma normalno…sam sem študent medicine in res je da v knjigah vse piše ampak resnično me zanima kdaj in če sploh bi se naj ti napadi zgodili…kolikšna je sigurnost napadov da se bodo zgodili in kako v tem primeru najbolje odreagirat če se to zgodi kje odzunaj na sprehodu ali čem podobnem…knjiga je eno izkušnje človeka pa spet drugo zato mi naj kdo prosim to malo razloži…vesel bom vsakega odgovora…
na eni strani piše vse v knjigah, ki jih prebira medicinska stroka in potlej nekaj malega podajo nam bolnikom, obstajajo pa še knjige, ki so pravtako v medicinski stroki, a jih nimam pojma zakaj ne podajajo naprej.
tkole…. že nekaj časa si “trgam” lase, ko iščem informacije, spoznavam to bolezen v meni, se pogovarjam z drugimi,…
do sedaj ti lahko povem, da verjamem, da je ta bolezen full intimna. niti eden, ki sem ga spoznala je ne doživlja enako, je pa res, da so neki splošni simptomi podobni mnogim.
sicer pa brez strahu, kakršnikoli zagon se bo zgodil, se ji bo stanje nekoliko popravilo z infuzijo, … pomembneje je po tem, kako čutiti in dojeti vse skupaj
(facebook krvavavrtnica – počasi pišemo več o zdravljenjih izven danih metod, ki jih nudi naša država, o dojemanju, o življenju