nasvet
Hojla!
Js pa rabim nasvet.
Fanta imam že eno leto. Stara sva 20 let. Res ga imam rada ins i želim, da je on tisti, s katerim se bom poročila.
Mislim, da me ima tudi on zelo rad, čeprav mi tega nikoli ne pove. To pa zelo pogrešam.
Jaz sem zelo čustvena oseba in rabim veliko nežnosti in pozornosti. Pa saj fant je nežen, ko spiva skupaj, se cartava…sam tak v javnosti pa nikoli ne pokaža, da mu veliko pomenim, da me ima rad in tega nikoli ne pove. Sam 1x mi je do zdaj rekel, da me ima rad (bilj je malo opit), tako da sem kljub temu, da se mi zdi, da je z mano iz ljubezni, ves čas v dvomih.
Kaj pa če ni res? Kaj pa če si vse samo domišljam, saj mi nikoli ne pove, koliko mu pomenim.
Velkrat sem se že hotela pogovoarjat z njim o tej temi, želela sem doseči, da bi mi bolj izkazoval svojo ljubezen. Vendar pravi, da o tem ne more govorit…lpa kar živčn rata, ko začnem s kakšnim pogovorom na bolj čustveno temo. Zel je zaprt, jaz pa rabim veliko pogovorov in bližine…Zdaj ne vem, če je on res za mene, ker se mi zdi, da si zaslužim več. Po drugi strani pa ni z njim nič kaj takega narobe, da bi ga mogla zaradi tega pustit, sam ne vem če bom zmogla takšno zvezo brez čustev…Čeprav se trudim (sam on se pa nič- vsaj zdi se mi tako).
Pa še to. Svojim staršem me še vedno ni predstavil, saj ima določene razloge, sam vseen…
Pa včasih je lahka 3 dni doma in me sploh ne pogreša tulk, da bi prišel k men – to me res moti…
Prosim svetujte mi ali je to to, ali naj končam zvezo…
Strah me je, da ga bom zgubila sam zarad tega, ker se z njim ne da pogovorit..
mimi
Na vse to kar ste napisali in kar vas pri fantu upravičeno moti, se mi zdi res nesmiselno da vztrajate v tej zvezi. Zelo mladi ste še, dajte si priložnost, spoznajte več fantov in poiščite pravega. Takega, ki vam bo znal izkazovati čustva. Ali ni to tisto kar si želite? Z mislimi na poroko pa lahko še mirno počakate nekaj let. Kam se vam tako mudi. Tudi sami ste še v fazi osebnostnega zorenja, fantje vaših let pa so še pravi otroci.
Alenka B