nasvet
Z možem sva bila na zabavi, kjer je bila tudi njegova prejšna punca.
Opazila sem, da se je mož drugače obnašal do mene, ni bil tako zelo pozoren oziroma se je hotel dokazati kako je družaben, na sebe je hotel pritegniti pozornost družbe. Sedaj pravi, da to ni res, da ni opazil tega. Pravi da me ima rad, da ne pogreša prejšne in mu zraven nje ni bilo tako prijetno. Drugače se z možem zelo dobro razumema. Ne vem ali je samo v meni prisotna ljubosumnost oz. kako naj si vse to razlagam.
lp tea
Mislim,da se po nepotrebnem vznemirjate. Vaš mož je po daljšem času spet srečal svoje bivše dekle in v njem so se nenamenoma, tega ne moremo nadzorovati, zbudili vsi spomini in občutki, ki jih je doživljal v zvezi z njo. Takšna reakcija je popolnoma običajna. Verjetno je tudi njega malo zbegala zato se je vedel nekoliko nenaravno. Vi ste se ob tem počutili malo ogroženi in ste reagirali z ljubosumnostjo. Če je drugače med vama vse v redu, res ni nobenega vzroka za bojazen. Bolj ko bo zveza z bivšo, za vašega moža, časovno odaljena in boljši kot bo vajin odnos, manj intenzivna bo njegova reakcija ob morebitnih slušajnih srečanjih.
Alenka B