Najdi forum

Morda se vam bo cudno slisalo,pateticno….. Stari sva 29 let, za seboj imava obe resno vezo, ki sta se koncali pred dvema letoma in od takrat sva vec ali manj samske,( ni bilo se pravega:). Skratka zdaj pa se je zgodilo, da sta nama vsec dva prijatelja s katerima se videvamo nekajkrat na teden, ker zahajamo na ista mesta. Problem je v tem, da je zadeva ze rahlo pateticna, spogledovanje je ze bizarno in nihce ne naredi nic. Osebno jih ne poznava. Da je stvar se toliko bolj zalostna , se nama nekako zdi, da naj ne bi naredili prvega koraka, ker bi bilo vsiljivo. Veva, da je smesno in da si mislite, da sva ze toliko stari, da bi stvari lahko poslihtali toda se mi zdi, da je zdaj tezje . Oz kako naj izpeljeva zadevo, da bi bila cim manj ocitna in vsisljiva. Zraven pa se to, kadar greva mimo se eden skoraj v zemljo vdre, drugi steguje vrat, da zgleda kot zirafa. Midve pa ne upava niti pogledati vec.

V kolikor smo dovolj narazen, sta oba dobesedno zastekana v smer kjer sva midve.

Pa res nisva neke spogledljivke toda vse je ze tako bizarno, da celo razmisljava, da najbolje , da se stvari celo ogneva, ker smo ze tako smesni. Po drugi strani pa, ce ti je nekdo tako zelo simpaticen, ne mores ravno reci, da zdaj pa gremo stran.

Ce imate kakrsen koli nasvet, bi bili veseli. Mogoce bi kaksen moski lahko povedal ali je tako zelo mimo, ce naredi zenska prvi korak.

Hvala in lep dan.

zmedeni!!

KAj je najbolj erogena ženska cona?

Možgani.

Vse je v domišljiji. To bi morali moški vedeti, saj potem ko bo prvi korak, bo verjetno vse drugače. ZAnima pa me, ali sta zatreskani, ali nujno potrebujeti nekoga, ali je samo občutek, da se dogaja dober.

Sedaj pa isto vprašanje za tista dva neznana fanta. Poleg teh treh vprašanj pa še to: Sta sploh samska?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

NO, MISLIM, CE BI NUJNO POTREBOVALI NEKOGA , BI GA VERJETNO ZE IMELI, KER TAKIH JE MALO MORJE IN NISVA RAVNO NAJBOLJ PATETICNI ZENSKI NA ZEMELJSKI OBLI. TAKO, DA NUJNO RABITI- NE. PA SE TO, NE GRE ZA EGO NAPIHOVANJE, NITI NISVA TAKI, DA BI ZDEJ HOPLA PADLI NA PRVEGA, KI BI PRISEL MIMO. ALI PA V OBUPU ISKALI KR NEKAJ!!

IN JA STA SAMSKA!

LEP DAN

V tem primeru bi bilo zelo bedno, da bi vidve naredili prvi korak. Če dedca ni tolko v hlačah, da bi kakorkoli namignil na nekaj kar naj bi mu bilo všeč, si pač tega ne zasluži. Sama imam eno tako izkušnjo in …. je že preteklik. Pomanjkanje “nečesa” v hlačah oz. glavi.

Glede na svojo starost bi bili lahko malo bolj zreli. Jasno je, da vaju moška gledata, če se spogledujeta z njima. Zakaj moška ne naredita koraka naprej? Ker si tega ne želita! Razlogi pa sploh niso važni!

OK, ZDEJ PA MENI RESNICNO NI VEC JASNO, ZRELI?? OK ALI NIHCE SE NIKOMUR S POGLEDOM NI DAL VEDETI, DA MU JE SIMPATICEN OZ, STE VEDNO SPOZNALI PREJ CLOVEKA, PREDNO SO PRESKOCILE ISKRE IN NIKDAR NI BILO PREJ SPOGLEDOVANJA. NE VEM AMPAK SEM MNENJA, DA JE TO NEKAJ POVSEM NORMALNEGA IN NE OTROCJEGA. NE GLEDE NA STAROST.
IN MISLIM,, DA SE TO LJUDEM DOGAJA OKOLI MENE VSAK DAN IN NIHCE NI ZARADI TEGA MANJ ZREL IN OTROCJI.

UZIVAJTE V DNEVU.

Živjo

Lej jz mislm da nebi blo vredu če bi vidve naredile prvi korak, to je pač moško delo sploh pa je očitno da se spogledujete, torej nikakor ne pride v poštev, če mene vprašaš bi blo lih tko k da se ponujata…., torej………?!
Sm pa prepričan da sta onadva že zdavnaj to začutila, da sta jim všeč !!

Lp, Uroš

draga alice!
malo bolj zreli v tem primeru pomeni… kaj? Življenskega partnerja in dva otroka na vsak način? mislim, da smo na teh straneh že prevečkat ugotovili, da to še zdaleč ni rešitev, še manj pa to kaže na posameznikovo zrelost. Lahko je celo pokazatelj nezrelosti in hude prenagljenosti ( če ne veš o čem govorim, si še enkrat pozorno preberi ljubezenske težave nekaterih tridesetletnikov)! In ne vem zakaj bi bilo tako jasno, da naju gledata, če se midve spogledujeva z njima? jaz se namreč spogledjem samo s tistimi, ki so mi res všeč in ne z vsakim, ki ima pet minut časa in slučajno gleda v mojo smer! in ali si moška to želita ali ne ne veva niti midve, še manj pa kdo drug in v tem primeru razlogi za tako obnašanje SO pomembni! Zakaj so tako zelo pomembni, pa je že čisto druga in vsekakor predolga zgodba! Računali sva na nasvet, takšen ali drugačen, pozitiven ali negativen. Dobili pa sva kritiko najinih karakterjev in analizo situacije, v katero nimaš vpogleda! Nasvet alice??? kaj uporabnega, konkretnega!
Pa brez zamere in lp

Če si te moški zares želi spoznat, je dovolj, da mu daš vedet, da si ga opazila in bo pristopil k tebi. Vedve, pa sta očitno jasno dali vedet, da sta ju opazili, pa še vedno nič…. Torej na drugi strani ni prave želje… Jaz iz ponosa ne bi naredila prvega koraka. Če se ne potrudi toliko, me tudi ni vreden! In praksa je to tudi potrdila!

Živjo obema,

Zakaj pa nebi ženska pristopila k moškemu??? Ma saj nismo v 50-ith, ko je bilo to najbolj sramotno dejanje daleč naokoli.
Če se že gremo ženske neko enakopravnost, enkovrednost in če se tako rade enačimo z moškimi se dajmo na vseh področjih, torej tudi na področju osvajanja. Ne pravim, da bi morale ženske prevzeti vlogo lovcev, ampak včasih tudi moškim prvi koraki predstavljajo cel projekt.
In po mnogih debatah z moškimi sem ugotovila, da bi marsikateremu moškemu pasalo, da se ženska opogumi in pristopi, pa to še ne pomeni, da se ponuja ali pa da je lahka. Moški so toliko intiligentni, da dokaj hitro spoznajo kakšni so ženski nameni. Sploh pa v vaših letih, torej odrasle osebe, mislim, da pa to res ni nič takega, da ženska npr: povabi moškega na kavo. Itak nimata kaj izgubiti, bosta vsaj vedeli kako naprej.

Jaz sem naredila prvi korak 4 leta nazaj torej pri 23 letih in sedaj živim s tem fantom. Pa še marsikateri primer s pozitivnim izidom bi lahko opisala.

Le pogumno,

Kaj pa ce je obema fantoma vsec samo ena izmed vaju? In kaj, ce si enemu vsec, njemu pa je vsec tvoja kolegica? Si kdaj pomislila na to?

Lep pozdrav

Lamisil!
Hvala za mnenje, sva tudi na to pomislili. Toda se enkrat povdarjava, ne bulimo se vse v prek. JAz oseba A , ne bulim tistega, ki je vsec osebi B. :)!!!!

Enko je opazno tudi pri njiju.

Lep dan in hvala za mnenje!

Da bi lahko bili bolj zreli s tem mislim, da bi lahko bolje presodile človečki značaj. Zakaj se vama moška ne približata ni važno, važno je to da se vama ne približata. Npr. da sta “plaha”. Jasno je, da bosta v tem primeru morali kar naprej imeti vlogo animatorke. Treba jih bo silit na zmenke, izsilit seks, skratka z njune strani samo mrtvilo. Si želita takšne moške, ki niso moški? Druga varianta je, da sta vezana in se spogledujrta. Torej četudi jih osvojita bosta to počela tudi, ko bosta z vama. Hočem povedat, da se je treba na daleč izognit dedcu, ki ne zna ali noče osvajat.

DRAGA ALICE!

MORDA SE ENKRAT, STA SAMSKA! DRUGIC MISLIM, DA SE VEDNO OBSTAJAJO MOSKI, KI JIM JE PAC NERODNO NAREDITI PRVI KORAK, VCASIH, KER NISO SIGURNI, VCASIH , KER JIM ZENSKA PREDOBRO ZGLEDA, VCASIH, KER SE BOJIJO, DA BI SLO SAMO ZA FLIRT, VCASIH, KER MORDA KMALU ODPOTUJEJO DELAT V TUJINO, VCASIH, KER SO TO TUJCI IN SO TU LE NA KRATKO. RAZLOGOV JE MALO MORJE, TAKO PRI ZENSKAH KAKOR TUDI PRI MOSKIH. IN ZA INFORMACIJO POZNAM MOSKE, KI JIM JE ZELO TEZKO NAREDITI PRVI KORAK IN NE POMENI, DA SO MEVZE V POSTELJI ALI KJE DRUGO. TAKO, DA SE MI ZDI, DA VSE PREVEC KONZERVATIVNO GLEDAS NA SAMO ZADEVO IN BREZ ZAMERE. MORDA PREBERI OD TINCE MAIL IN POVPRASAJ SE KAKEGA NEZAFUSTRIRANEGA IN NE STAROKOPITNEGA MOSKEGA, KI NA ZENSKO NE GLEDA LE SAMO Z ZORNEGA KOTA GOSPODINJE IN MAME, PRI KAJ PA VEM 22 LETIH. OZRI SE OKOLI SEBE, DANES SO ZENSKE EMANCIPIRANA BITJA, KI JIM JE PRVA STVAR IZOBRAZBA, KARIERA, POSKRBIJO, DA SI SAME S SVOJIMI FINANCAMI UREDIJO ZIVLJENJE IN DOM, (KUPIJO STANOVANJE IPD) IN NE CAKAJO NA LOVCA,,KI BI JIM VSE TO NUDIL. TOREJ BERI SE ENKRAT, NISO VSSE ZENSKE, KI JIM JE MOSKI VSEC LAHKE IN SPOGLEDLJIVKE IN NE VSI MOSKI NESPOSOBNI IN MEVZASTI.

OBE SMERI GLEDATA, TAKO MIDVE KAKOR ONI. NISVA NEKE KURE, NEUMNE IN SPOGLEDLJIVE IN SE MANJ NESPOSOBNE. VERJEMI.

PA LEP DAN!!

Kakšna neumnost pa je to: to je pač moško delo. Kdor izbira ima veliko možnosti, da dobi tisto kar je izbral. Tisti, ki pa samo čaka, ima pač manj izbire: mora čakati, da bo izbran. Zato: samo pogumno. Je pa tudi res, da se tisti, ki izbira, mora zavedati, da je lahko tudi zavrnjen. Kar pa tudi ni tradedija, če človek verjame vase. Štos je v samozavesti.

hvala Irena

Glede na tvoje pisenje sta tako samozavestni, in prepričani v svoje mišljenje, da ne vem zakaj sploh pišeta na forum. Alice je pač povedala svoje mneje, ti, kot tista ki ne veš in sprašuješ pa ji takoj odgovoriš da nima prav. Ja potem pa je vse jasno, in sta že prepričani v to, da bosta storili prvi korak. Veselo na delo…. Ali pa se bojita priznati, da jima nista tako zelo všeč, da bi nekaj za to tudi naredila. Poskusita vidve, pa bosta videli rezultat. Potem pa sporočita.
Pa še nekaj: moški včasih uživajo v tem da se spogledujejo, nimajo pa nobenih namer priti v zvezo.

LP

Prosili sva za nasvet, ne za analizo karakterjev in mnenje , ce je tako zelo napacno, ce zenska naredi prvi korak:) Nihce ni rekel, da bova skocili na njiju in vabili ne vem kam. TEMVEC, ce je res tako zelo narobe, ce zenska naredi pobudo za spoznati se. Tukaj pa so samo mnenja (skoraj samo), kako zelo je narobe, ce bi midve naredili karkoli prvi in kako bi morali potem se v seksu dajati pobudo. HALO kje pa pise, da bi prislo dlje od komunikacije.

Ja seveda, da se tudi nama porajajo vprasanja kaj in kako, zato pa sva prosili za mnenje kako cim manj direktno in upadljivo reagirati, ravno zato, da ne bova zgledali , da se meceva za kom. In se dalec od tega, da sva odloceni narediti prvi korak, verjemi Miskolinka. In se nekaj vsi po vprek analizirate karakterje!!
Kaj naj bova pri 29 locenki ali pa poroceni in sanjariva o drugem.

Bova potem kaj bolj delezni manjsih kritik kako zelo sva nezreli in ne vem kaj se. Ja- marsikomu pase spogledovanje, toda ozri se okoli, kdo pa se v zivljenju se ni spogledoval. In ja seveda, da ni nujno, da sva jima vsec ni pa tudi izkljuceno. SE ti ne zdi!!!!!!!!!!!!!!

Men se ne zdi nič narobe če punca naredi prvi korak. Pa velik sreče.

New Report

Close