Najdi forum

Pred tremi leti sem se razšla in ostala z dvema osnovnošolkama. Zadnje leto ne dobivam preživnine, ker je pač nezaposlen, obenem pa je popolnoma prekinil stiske z otrokoma, češ da nikoli nimamo časa zanj, predvsem jaz, ker sam z otrokoma ne zna iti nikamor oz. se jima ne zna posvetiti. Sprašujem se, ali naj naredim korak, ga pokličem in poskušam ponovno navezati stik med njim in otrokoma?

maša,

to je pa vedno težko, ker bi morali poznati tudi njegov značaj in še kakšno podrobnost iz vašega življenja, vendar ti predlagam, da povrašaš še na kakšen drug forum, kjer imajo veliko izkušenj s podobnimi problemi

kdor pa tukaj lahko kaj pove, ti bo verjetno pveodal iz lastnih izkušenj, žal takšnih jaz nimam, razen to lahko povem, da ne razumem ljudi, tukaj so moški in ženske, ki nimajo radi svojih otrok in jih nočejo več videt.

Oni pa res ne vedo kje je lepota in to je isto kot z rožico, če je ne gojiš bo ovenela. Kako ne vidijo, da bodo na stara leta ravno to pogrešali, kar sedaj ne vidijo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close