Najdi forum

Sigurno je veliko od vas kdaj trpelo zaradi neuslišane ljubezni. Jest sm zaljublena v prijatelja s katerim veliko hodimo vn. On ve za mojo ljubezen do njega. Najini skupni prijatelji so naju za novo leto želeli spraviti skupaj in mi dali ponovno upanje da mogoče pa med nama nakoncu le kaj bo. In ko je odbila polnoč sem bila še vedno sama, osamljena. Pretočila sem kar nekaj solz. Čez čas mi pove da mu je res bad, ker sem slabe volje zaradi tega in da njemu nism všeč Po drugi sttrani so mu pa pravili prijatelji da sem super punca in da bi bila dobra zanj. PO eni strani sem se počutila ponižano, ampak po drugi ga zastopm. Bolje bi pa bilo da bi mi že velik prej povedal v face, da nism zanj. Ok pač se bom morala sprijazniti, to je razumljivo, samo prosim vas za nasvet kako naj ga pozabim ko pa je ves pogosto v moji bližini. Hehhe upam, da si boste vzeli čas in mi odpislali.
Lep pozdravček!!!

Nisi edina taka! Tudi jaz imam podobne probleme kot ti. In se vedno upam na bolje in da mi bo enkrat doletela ljubezen.

Kaj bi šele bilo, če bi vidva hodila… Še dobro, da si to doživela sedaj. Pride drugi, jih je še veliko. 😉

Samo ne imej upanja, da bo kdaj tudi tvoj ljubimec. Četudi se te “usmili” bi bilo vse skupaj tako mlačno in enostransko, da bi bila v zelo ponižujočem položaju. Nič drugega ne pomaga kot, da se usmeriš na drug “objekt”. To ti bo vlilo precej samozavesti.

Ne izgubljaj časa za moškega ali žensko,ki noče prebiti časa s teboj.Mogoče hoče Bog ,da spoznamo nekaj napačnih ljudi zato,da smo takrat,ko spoznamo pravega,zares hvaležni!
LP!!

Kako je že rekla V.Godina v eni od svojih kolumn?
“Moške je treba držati na vrvici; jih malce pripustiti, pa spet odtegniti….dokler se ne priplazijo nazaj.”
Zadnjega dela stavka ne bom napisala, ker se mi zdi prekrut (se navezuje na pse, ki naj ji oprostijo to primerjavo)

Kar je na pladnju, žal ni zanimivo. Tudi to približevanje in odtegovanje je neke vrsta igra; dostikrat silno zanimiva in stimulativna. Poskusi – pa kar malo se sprenevedaj, da ti ni kaj dosti do njega!

New Report

Close