naslov zeliščarja ali zeliščarke
g. Agata ugotavlja diagnozo na podlagi prvega jutranjega urina. Le tega pogeda in ti pove, kaj v telesu ti dela težave in ti da neko mešanico ali tinkturo, ki se jemlje po žlicah ter čaje za čiščenje določenih pomembnih organov. Navadno tudi kakšen čaj za pomiritev stresa.
Tako to navadno vse skupaj pride okoli 8 tisočakov. Odvisno koliko čajev dobiš. Tinktura pa mislim, da je cca 1500 SIT.
Čaji so zelo okusni, samo kar precej dela imaš, da se jih navadiš uporabjati in piti po požirkih. Pri vsakem čaju so tudi navodila.
Efekt je!!!
Lp Jagoda
Moje mnenje je, da uspeh ne izostane, če je hkrati v igri več različnih zadev. Čaji imajo svoj učinek, ki pa ne nadomesti hormonskega zdravljenja. Le to je pa lahko zaradi uporabe čajev bolj učinkovito, kot bi bilo sicer.
g. Agata, vedno vpraša kakšna zdravila se jemlje, ker je po izobrazbi tudi medicinka, ve kaj na kaj slabo učinkuje.
Lp Jagoda
Po mojem mnenju je pomembno da ti ugotovi tudi, kaj je narobe s tabo in da piješ čaje, da odstranijo vzrok. Veliko težav imajo dekleta prav z morda slabšim delovanjem ledvic in težavami z mehurjem. Ta dva organa odigrata pri neplodnosti veliko vlogo, ki jo zdravniki praktično ne zdravijo pri neplodnosti, zato lahko zelo pomaga zdravljenje z čaji, zato tudi pride do izboljšanja in zanositve.Ledvice so organ, ki skrbi za uravnavanje vode v telesu. Če je v telesu ” suša ” ker premalo pijete vode ali pa se v telesu voda zadržuje in se ne izloča po naravni poti dovolj, tudi ni dobro
Ma po moje je Jagoda hotela napisat naj dekleta ne zamenjujejo zelišč, bioenergetikov, akopunkture itd. za zdravnike.
Jaz sem tudi mnenja da se je treba zdravit tradicionalno in alternativno.
V smislu, najprej zelišča, akopunktura, kakšna masaža in nato postopek v bolnici. Tako imamo kakšno možnost več. Govorim seveda za vse ki dejansko imamo zdravstvene probleme.
Pozdravljena Neya
v Ravnah obstaja Domača lekarna ,kjer ti tudi svetujejo.seveda pa odvisno kakšne težave imaš.Jaz sem dolgo pila po SS čaj navadne plahtice,ki menda krepi maternico in sem tudi donosila sina.Vendar je spet vprašanje ali zaradi čaja ali pa sem imela veliko srečo.Ugotovljena mi je namreč bila pregrada na maternici.Škoditi ti pa sigurno ne more.
S katerega konca Koroške pa si če smem vprašati?
lep koroški pozdravček julci
Strinjam se da bi bila potrebna ena vrsta šole ali tečaja za vse tiste ki se predstavljajo kot zeliščarji,ampak po meni je presodna dolgoletna praksa z zelišči ,dobro razlikovanje zelišč in kdaj,kje in kaj nabirati,način sušenja ali predelava zelišč v mazila , tinkture al čaje. Vse to se ne more naučiti na kakšnem kratkem tečaju ,temveč potrebne so dogoletne iskušnje,kako katero zelišče deluje na različne težave in bolezni. Z zeliščami se ukvarjam že 35 let,in uspešno zdravim bolezni presnove,sladkorno bolezen,maščobe v krvi,bolezni jeter,želodca.reumo in dr.Moja terapija čiščenja telesa od toksinov in strupov ko se kopičijo v jetrah radi nepravilne prehrane,uživanja zdravil in drugih čimbenikov ,osnova je da bi se sploh začelo zdravljenjem z zelišči.
Če imate kakšne zdravstvene težave z zaupanjem me pokličite na mobi 031 279 394
Zeliščar – MILAN ZEMLJIČ
V Stični deluje zavod Sitik (v sklopu samostana Stična), kjer je zaposlen naslednik parta Ašiča, gospod Alojz Kukman. Vprašala sem ga, če obstajajo kakšni čaji, zelišča za zdravljenje neplodnosti, pa mi je pripravil mešanico v ta namen. Pije se (najbolj optimalno je tako) 3x na dan po 3 deci sveže pripravljenega čaja. Pravi, da imajo kar spodbudne rezultate, če se čaj pije po teh navodilih vsaj 3 mesece. Seveda ne odpravljajo endometrioze, PCO, zamašenih jajcevodov ipd. Je za poskusit. Ne vem pa, če pripravljajo tudi čaje za moške (verjetno pa da).
Tu je link: http://www.sitik.si/
Spoštovani,
moj fant se spopada z možganskim tumorjem, ki je zaenkrat še benigen. Pritiska na levi možganski reženj. Operacije stanejo, v vseh primerih ti dobesedno odprejo lobanjo. Pol leta po operaciji lahko postane slep.. do konca življenja. Trenutno je prekinil s citostatiki, sedaj je zmešana zelišča, stanje je slabo, vsi pravijo “telo se sedaj čisti”. Pod “vsi pravijo” mislim prijatelje, znance, osebno zdravnico, osebnega onkologa. Dneve običajno preleži, hrana mu ne gre ravno, pojavlja se bruhanje, spahovanje, kašelj, smrkanje, bolijo ga vse brazgotine (rane, ki jih ima od prejšnjih težav), bolečine v glavi, diareja, vrtoglavica, pritisk je normalen, urin se je izboljšal, tumor pa zaenkrat stoji.
Zanima me vaše mnenje, bi bilo vredno poskusiti tovrstne “začimbe”? Po vašem mnenju da, saj oglašujete to, jaz pa sem na tem področju laik in kot drugi seveda ne zaupam tem stvarem.
Vprašanje je tudi cena, vsaj okvirno in čas zdravljenja.
Najlepša hvala za čimprejšnje odgovore.