Najdi forum

359685, a so se stvari kam premaknile?

Hojla.
Jaz sem v podobni situaciji. Spoznal sem punco, s katero sva navezala prijateljski stik. Odkar sva se spoznala, skupaj športava (tečeva). Šla sva tudi na sprehod, pa na kosilo, kjer je bilo obilo smeha. Poznava se šele 1 teden, pa nisem prepričan ali sem ji všeč. Namreč se mi nasmehne, kadar se vidiva, je prijazna do mene. Ne vem, ali gre le za prijateljsko naklonjenost ali pa si tudi ona želi, da bi se med nama razvilo kaj več. Nočem prehitevat dogodkov, istočasno pa se nočem predolgo vrtet kot mačka okoli vrele kaše ter tvegat, da se ona ohladi. Ni težava, da si je ne bi upal poljubil, ampak v tem, da ne vem, kako ona mene vidi; le kot prijatelja, ali kot potencialnega partnerja. Menim, da ni ravno na mestu, da bi jo kot strela z jasnega stisnil k sebi in poljubil, dvomim pa, da bo tudi ona čakala pol leta da se zganem.
Kako naj izvem, ali si tudi ona želi kaj več? Kako ustvarit atmosfero za nekaj več kot le prijateljstvo?

BTW, avtorica teme, kakšen je bil razplet?

Kako naj zberem potreben pogum za poljubit punco?

callico moral boš malo sprostiti napetost, ki si jo pripisal temu dogodku. Zavrti si pesem ‘que sera sera’, pa če si včeraj gledal Zadnjega samuraja, je tu en lep citat:

[code]
Katsumoto: You believe a man can change his destiny?
Algren: I think a man does what he can,
until his destiny is revealed to him.
[/code]

New Report

Close