Najdi forum

Narediš, kar ti veleva srce, ko imaš za to pogoje, ko torej nisi vezan, potem je to svobodna odločitev.

veš da ti povem….pusti mi mejl…..

Najprej tole:

Sodeč po napisanem, zadeve sploh nisi predelal in odpustil, pač pa pogoltnil in zatajil.
Zato te verjetno še vedno po malem daje jeza nanjo in mogoče ti želja po maščevanju ni tako nemogoča.

Odpustiti namreč najprej pomeni vedeti vse, razumeti motive, želje, se pomiriti s tem in iti dalje na novi osnovi razumevanja.

S tem je “narobe” le to, da človek na ta način ignorira pamet in izkušnje, ki si jih je (ali naj bi) nabral z leti. Drugega nič.

Sicer pa… dokler le spoznaš nekoga res ni nič narobe. Narobe je šele ko dovoliš da to zapluje v čustvene vode. Še bolj narobe pa če svoja dejanja opravičuješ pred seboj in svetom s tem, da ti je žena naredila enako.
To gre potem kot v peskovniku – ti meni – jaz tebi… in tako do kam?

Pravzaprav se mi zdi, da sta si z ženo mogoče kar podobna; Škoda je pa otroka, ki bo imel pred seboj nefunkcionalen vzgojni vzor.

He, he… in tudi “O, madonca…!” … se spomnim takega razmišljanja, ja.
In če narediš tako kot čutiš tisti trenutek si bolj živ, a ne?

Zdaj pa mislim, da je to vse strah pred tistim, ko veš kaj je prav, pa si nočeš priznati.
Pomisli – najbrž je nekje kakšen glasek, ki šepeta kaj je prav, pa ga ignoriraš. Zato ti napišem še tu – prav je, da najprej končaš eno zadevo in potem mogoče začneš drugo.
Ni pa prav, če konec ene pogojuješ z začetkom druge.

Prav imate kar se otroka tiče. Ravno zaradi njega odločitev ni enostavna.

TD bi napisal mail, pa ga javno ne upam, tako da se bo treba drugače znajti. Mogoče imata moderatorja kako idejo.

Hell, why not? Jst sm tud vedno za takšno… zobato… zadevo :)))

Kar se mi res neumno zdi, je to, da se dec pri teh letih zateka v neko sanjarjenje o sorodni duši z osebo, ki je niti v reali pozna ne… k ena razočarana gospodinja, ne pa dec 40-ih let, no :)))

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Jo imam tudi jaz; prijavita se pa si lahko izmenjujeta ZSje po mili volji.
(ZS je zasebno sporočilo).

V principu ni nič narobe, da si želi ljubezni. Od žene je očitno ne more dobiti, saj nezvestoba s strani enega izmed zakoncev, poruši zakon.

Detajli so pa malo nerodni:

– Malenkost bolj z rezervo bi lahko jemal odnos preko interneta. Bodi motiviran, optimističen, navdušen, saj imaš biti za kaj, vseeno pa ne prehitevaj preveč.

– Praviš, da ne maraš razmišljanja… kaj bi mi brez uma. Potem najbolje, da vsako poseksaš, ki jo vidiš. Tako daleč se pride. Morda je bil ta cinizem preveč radikalen, vendar glej… Ljubezen je odločitev, je proces, ki zahteva predvsem racionalnost, to ti je Rok hotel povedati.

– Z ženo bi se verjetno res lahko pogovoril, ali pa ji vsaj reči: “Po tistem kar si mi naredila… Nisem več srečen s tabo.” Govora je bilo o tem ali ji odpustiti ali ne… Vsaka odločitev je po svoje legitimna. Z ženo se probjata pogovoriti o financah in nepremičninah… Jasno prijateljsko.

Kar se pa otroka tiče pa mislim, da bo raje gledal očeta, ki je srečen z drugo žensko, kot pa nesrečen z mamo. Kaj je tukaj lepše?

Pain – tvoj odgovor mi je dal polno pozitivne energije, hvala. Eden redkih, ki je pozitivno naravnan.

Drugače pa sva preživela nepozaben vikend z mojo dopisovalko, čudovito. Sedaj sem pa 110 % prepričan, da je res to sorodna duša.

In, kaksen bo tvoj naslednji korak, Cross man? Se bos se videval z dopisovalko?

Kaj bos naredil z zeno in otroki?

Ja, Pain_ ti je dal potuho bit neodgovoren. Sej za kaj takega ne rabis “dovoljenja” nikogar.

TD, sam sem se prijavil. Sedaj mi lahko pošlješ privatno sporočilo.

Hudo no.
Mi pa ni jasno nekaj – zaradi sebe, svoje sreče in miru se nisi nameraval ločiti, zaradi druge ženske pa ja? Kaj ti to pove o samem sebi?

Metulka, pa temu tipu je treba direkt rečt pa še nič ne šteka. Čist impresioniran je nad replikami nezrelega Paina (ki nima nobenih življenskih izkušenj in jokavo išče sorodno dušico???), izkušenih ljudi svojih let pa ni pripravljen poslušat, saj je pri 40tih en nezreli otročiček. Ženska lahko pometa z njim, pa ne bo naredil nič (pravi moški znogira ženo, ki jo natepava drugi prvi dan, ko zato izve), pol pa najde eno dopisovalko in je ves na auf..jaooooo. Tako ponavadi kukajo nemočne ženskice….

Meni je vedno všeč, kako iznajdljivi smo ljudje, da opravičujemo svoje nebuloze kot nekaj
najbolj logičnega in pravilnega.
Crossman tukajle od začetka ni hotel prav nič drugega, kot da mu “požegnamo” varanje žene
z ljubico z interneta – ja, čisto nič posebnega ni želja prevaranega, da vrne “milo za drago”, češ
– saj je ona tudi varala, torej sem jaz “upravičen” do enega varanja….

Bljak, bljak, bljak.
Ja, ok, žena je varala, ja ok sta se ohladila, ja ok tanova je oh in sploh – ampak a tud EN SAM
DEC nima tolko jajc, da bi najprej pospravil za sabo (uredil prvo razmerje) predno skače v
drugega?
Če žene nimaš več rad, če ji ne zaupaš, če ne bi bil več z njo – je samo ena rešitev, loči se.
Ampak ne, treba je ustvarjalno iskkati vedno nove izgovore za cincanje na dveh stolih – iz simpl
razloga, ki je vedno isti in ostaja isti ne veke vekov – samo da lahko seksaš na dveh koncih.

Ne, nisi frajer, samo še en bednik.

Po le 1 skupnem vikendu je človek kar 110% prepričan, da je nekdo zanj sorodna duša… 😀 Yeah, my axx… Samo še otroci nastanejo bolj hitro kot tale 110% prepričanost… :))))

******************* flo ********************* [img]http://shrani.si/f/2/12B/5r2DR1v/ezgifcom-resize.gif[/img]

Meni se zdi nerodno reči, da gre pri njemu za varanje. Kolikor sem razumel, imata z ženo neuren odnos in sta skupaj le na papirju. Praktično sta le cimra, ki živita v isti hiši. Zakaj je potem govora o varjanju? To, da sta poročena je zgolj formalnost.

Mislim, da ste moje besede spreobrnili. Posredno sem mu rekel, naj se pomeni in na profesionalen način razide z ženo. O dopisovalki sem mu pa rekel, naj jo jemlje z rezervo, brez pretirane ihte.

Ne verjamem, da je v tem poanta. Prej bi rekel, da gre za zdravo kmečno pamet. od svoje žene ne more dobiti ljubezni, zato to išče drugje.

Imate pa prav, da mora tudi s svojo ženo razčistiti. In to sem mu rekel tudi sam, le na bolj kultiviran način in brez srda.

To se pa strinjam. Naj tvoja dejanja izhajajo iz sebe. Če ne čutiš sreče v zvezi s to žensko, se loči. Internetna dopisovalka ti je všeč, ne more pa odločati o tvojem življenju, ker jo premalo poznaš. Saj sem ti rekel… Po lahko, korak za korakom.

Zanimivo branje. Res veliko komentarjev takih in drugačnih.
O moji zrelosti ne bi, pri meni veljajo čustva in nič drugega. Ja, pač pri 40-ih bi pa lahko tudi sam kaj imel od življenja.
Se strinjam z vami, da bi bilo najbolje, če bi ženo po prevari enostavno zbrcal in adijo. Pač nisem bil tako vzgojen in se bo to malce zavleklo.
Nekdo je omenjal dva stola, zato, da se seksualno potešim, traparija. Je že kdo poskusil po prevari imeti seksualni odnos? Ni tako lahko, da veste. Nisem tip, ki bi naskakoval ženske kar povprek, hopla imam trdega tiča zdej pa gas. Nak ne gre tako, tule morajo biti čustva. Nisem tip za javne hiše ali kaj podobnega.
Pa me primerjajte z žensko, če hočete me ne moti, pač poslušam svoja čustva in se jih ne sramujem tudi povedati. Pač nimam tistega goljufivega moškega egota, jebi ga.

Kako to misliš? Si ženi mar povedal za dopisovalko in kaj nameravaš? Sta razčistila, uredila stvari, se dogovorila glede otrok? Vse to v par dnevih?
Ženino varanje ni odpustek za tvoje.

“Pa me primerjajte z žensko, če hočete me ne moti, pač poslušam svoja čustva in se jih ne sramujem tudi povedati. Pač nimam tistega goljufivega moškega egota, jebi ga.”

O, a potem tvoja bodoča bivša žena spremlja tvoje spoznavanje tanove in je seznanjena z vsem?
V čem TOČNO si tako zelo pošten?
V čem TOČNO si tako zelo boljši od žene? V tem da si varal kot drugi in ne kot prvi?

Čisto nemogoče je komu pojasniti, da je edino pošteno NAJPREJ zaključiti eno vezo, predno
začneš drugo. Če že govoriš o čustvih.
Ker kolikor te berem, tvoja žena še vedno živi v prepričanju, da bosta ostala skupaj…ker
verjame nekemu goljufivemu moškemu egu ….aja, ne tvojemu, ker ti ga nimaš….

A je res tako težko se pogledati v ogledalo?

New Report

Close