Najdi forum

Našel sem videoposnetek sedanje punce z zamorcem

Z punco sem skoraj da 3 leta. Imava se fajn, razmerje štima. Živiva skupaj, planirava prihodnost skupaj.
Punca ima svoj prenosni disk, na katerem ima svoje slike filme dokumnete programe še iz časa faxa.
No ker sva pretekli dan govorila o nekem filmu, sem ga šel sam poiskat na njen disk. Ker pa sem pač radoveden, sem pošilil še v mapo “Moje slike” Razni rojstni dnevi, zabave, izleti… Nakar sem našel mapo Potovanja/anglija in v tej mapi so bile slike izleta v London leta 2008. Cel london, vsi muzeji… In nakar je bila tukaj notri še mapa – ki je bila skrita, katera je vsebovala filmček dolg 30 min. V njej pa sta moja punca in nek črnc, oba sta rahlo pod vplivom alkohola, snemana v nekem hostlu na postelji. Od pogovora, predigre, natikanje kondoma, sexa, pogovori in besede med seksom…

Zadevo sem si ogledal celo in sedaj me je čisto uničilo. Sploh ne vem več kaj naj. Punca je opazila da sem se v zadnjih 2 dneh spremenil, skrbi jo zame. Jaz pa ne morem niti govoriti o tem.
Res je prekleto brezvezna siuacija.

Kaj naj storim?

Kaj pa naj narediš, izbij si to iz glave, ker je preteklo že mnogo vode od tega, saj te ni zdaj prevarala, nisi menda otrok, kaj si pa ti delal pred leti?????

Nič, to je njena preteklost!! Če bi ti imel isti posnetek z neko črnko bi bilo ok? Kaj pa če nebi bil črnec pri njej, bi bilo ok?

Verjemi vsaka ima neke izkušnje, tvoja ima pač še posnetek, nič zato, pač spomini. Kaj pa če je tudi z petimi črnci naenkrat ampak ni bilo posneto? Nikoli ne veš…če nočeš vedet ne vprašaj in ne brskaj!

Mene bi to še nekaj let nazaj motilo, zato vem kako se počutiš, danes me več ne. Še pokaže mi lahko posnetek in bom rekel upam da je imel velikega in da si uživala na njem.

Vsi drugi so preteklost, ti si sedanjost…in mogoče tudi prihodnost če te nebo neko bedno brezvezno ljubosumje razžiralo.

Prej bos pozabu,bols bo,razen ce ni to blo ko sta bila se skupej,v vsakem primeru míslim da je bols da ji poves,razcistis pr seb in pozabs!je pa zoprno tole…life goes on!lp

če je to del njene preteklosti….je pač preteklost…
kaj pa te je toliko šokiralo?

posnamita kak filemček še vidva, zdaj vsaj veš kaj ji je všeč, morda bo še tebi 😉

Povej ji kaj te matra, iskrenost v odnosu je zelo pomembna. Povej ji o svojih občutkih in mogoče boš s tem tudi sam prišel do zaključka zakaj te je to tako iztirilo…..sam sebi poskušaj odgovoriti na to vprašanje. Punca je pač uživala in te ni prevarala, ker je bila takrat samska…torej je problem v tebi in tvojem sprejemanju nečesa…..
Vsekakor pa ji povej.

Lp

To je bilo preden sta bila v vezi, zato nimaš vzroka biti ljubosumen. Drugič ne glej, če tega ne preneseš. Sedaj je s tabo in uživaj vsak trenutek.

kaj naj ti rečem, študentska nora leta…

no glej, mene osebno bi tudi verjetno poleglo na tla, saj veš črnc, pjanost… no tega verjetno nismo vajeni.

drugace pa, ce ti je zvesta in med vama stima, je torej to preteklost, sicer bolj taka :/ ma ok

tudi moje nism napalil prvi jaz in tudi drugi nisem bil in tako naprej, enako velja tudi zame; oba imava spolno preteklost z drugimi partnerji; pa tudi midva imava svoj movie…. in poudarek, preteklosti ne moremo spremeniti!!!

ce si srecen z njo in sta se dobila, potem je to to; je pa res ko pomislis za nazaj v tvojem primeru globoko zajames sapo in vzdihnes.

no zaradi tega se jaz ne bi razsel, bi me pa res to motilo oz verjetno bi veckrat pomislil kaj ji je slo poglavi…cudna situacija

pa se nekaj v razmislek, a ce bi pred teboj hodila z nekim totalno zavozenim tipom, bi te tudi motilo; tudi bi se verjetno spraseval kaj je mislila

ampak takrat je bilo takrat ko te se ni bilo, sedaj pa si

Oj,
ja, tvoja punca je bila precej lahkomiselna, da je ta video vendarle imela nekje spravljen. Po opisu sodeč, se je to zgodilo še preden sta se vidva spoznala in sedaj se moraš sam odločiti kaj boš. Lahko ji poveš in lahko se zgodi, da ti bo očitala, kaj si brskal…vse skupaj lahko pripelje do razhoda. Lahko jo prosiš za zagotovilo, da ji tisto ni pomenilo nič (in prepričana sem, da je šlo le za sex). Jaz bi jo na tvojem mestu vprašala, zakaj hrani nekaj kar ni pomenilo nič, saj je dovolj, da ostane v njeni glavi in ne da si to čisto slučajno ogleda še nekdo, ki ji povsem zaupa. Zakaj ne izbriše?
Lej, jaz sem bila že dolgo tega v razmerju z nekom, v katerega sem bila zelo zaljubljena in verjetno bi bil danes moj mož… če ne bi jaz pisala dnevnika in vanj iskreno vse… S tistim fantom sva se enkrat za par mesecev razšla in v tistem času sem imela avanturo z njegovim sodelavcem, pod vplivom alkohola… Od takrat se več ne omamljam… Moj fant je na dopustu “čisto slučajno” (ko sem spala) malo pokukal v moj dnevnik… in nikoli več ni bilo tako kot prej… in sva se razšla, ker ni mogel prek tega. Moj sedanji dolgoletni partner me je sprejel tako kot sem, vendar se čimmanj ali nič ne pogovarjava o bivših…
Držim pesti za vaju, če se sicer dobro razumeta in imata rada…

Kot prvo, razumeti moraš, da se je to zgodilo še preden sta se spoznala/postala par. Kot si rekel bila je tudi pod vplivom alkohola. Moj nasvet je, da se pogovorita o tem, a ne delaj velike štale glede tega, zakaj? Če jo ljubiš, potem boš razumel, ker najbrž tudi ona ni tvoja prva ane? Edina razlika med vama je, da je ona pač posnela “akcijo”. Te je pretreslo ker si jo pač videl z drugim a kot sem rekel, imej v glavi, da se je to zgodilo že dolgo nazaj.

Lp

Curiosity killed the cat.

Nesramen si, da si brskal po njenih intimnih stvareh. Zelo nesramen. Lahko boš srečen, če te zaradi tega ne bo pustila. So stvari, ki tudi v zvezi ostanejo privatne, razen če se sami ne odločimo, da jih bomo pokazali. Kako bi se ti počutil, če bi ona šla brat tvoja ljubezenska pisma, stikat po dnevniku, telefonu, po pošti?

In potem te boli, da je imela temnopoltega fanta in posnela spolni odnos z njim? In? Tebe bi moralo boleti, da si taka zahrbtna kača, ki stika po njenih stvareh brez dovoljenja. To te pa nič ne moti, da si očitno oseba, ki ji ne gre zaupati?

Imam prost dostop do računalnika mojega partnerja, vem vsa gesla, itak ima vedno vse odprto, pa mi ni še nikoli padlo na pamet pobrskat po sporočilih na FB ali po pismih … to je osnovno spoštovanje. Tudi če bi mi dovolil, ne bi želela prebrati, upirajo se mi take stvari. Tudi če mi prijateljice hočejo pokazati odlomke iz kakih bolj vročih pisem, se lepo zahvalim – ne! To je tuja intima, zdi se mi, da stopam predaleč, če vem vse podrobnosti. So stvari, ki so samo naše in od nikogar drugega.

Kdor nič nima za skrivat… Njegova punca ni nič skrivala oz prekrivala njemu. On je sam šel na računalnik, na njen diskk in malce pobrskal iz radovednosti. Je to poseg v intimo nekoga ki živiš skupaj z njim? Živiš morda z neznancem? Jaz nimam nič za skrivati ali prekrivati, tako da moja punca gre lahmo mirne duše čez vse moj stvari. Tudi sklike mojih bivših punc in fičlmček ko sem žgal bivšo.

Draga moja t.i. “strpnica”, privoščim ti da bo tvoj mož ki najbrž ima tudi vsa gesla tvojih accountov inp (sarkastičen nasmešek), boš našla privatni pročnič ko tvoj dragi žge eno hudo blondinko bejbo da dol padeš v mladih letih, pa me zanima res tvoj izraz na faci ko boš to videla… Najbrž boš gledeala stran… (še en sarkasitčen nasmeše)

Za avtorja: Moje sožalje, nihče ne bi hotel biti v tvoji koži. Odločil se boš sam, če te to preveč moti, boš pač moral končati z punco. Najbolje bo da pozabiš, tudi ti nisi najbrž njen prvi…
Se mi pa zde brezeveze da sprašuješ za nasvet na monu, sploh kake take pacientke kot so strpnica (moje mnenje), ampak ti svetuješ da če v zvezi vse štima, bi se najprej moral pogovirit z tvojo drago. Je težko ampak je edina pravilna rešitev. Kar se bo pa potem zgodilo, bo pač nekaj kar se mora. in vse bo ok…
Poročaj kako in kaj.

Ne boš mogel preko tega. Končaj stvar.

..čisto preprosto ti bom rekla…čisto nič posebnega…to je bilo pred tabo, pozabi, poglej odgovorno sta seksala s kondomom….tudi jaz seksam s črnci ko grem na karibe….seveda odgovorno..pa nisem nikoli zganjala cirkusov, niti moj mož…verjetno tudi mož kaj preko plota pogleda…pa imava super dober zakon…malce daj živeti…škoda da jo izgubiš zaradi tvoje povsem neprimerne drže, ko stikaš po tujih stvareh…zame je stikati po dekletovem disku veliko večji prekrške, kot seksati s črncem..menda ja nisi rasist,…če bi z dalmaincem na Korčuli pa te ne bi tolk pretreslo’

Ne bodi bedak. Rad jo imej kot si jo imel preden si našel posnetek, saj le ta ni spremenil prav ničesar v vajini zvezi. Vse je le v tvoji glavi in stvar tvojih predsodkov. Ona si ne zasluži tega, da se muči z vprašanjem, kaj te muči, da si se spremenil. Tudi jaz ne vem kaj vse je doživela moja. Včasih mi kaj pove tudi sama a mi to ni prav noben problem. Rad jo imam tako kot je in se ne obremenjujem z njeno preteklostjo.

Mimogrede, Zamorec ni ravno lepa beseda…

Kdor nič nima za skrivat… Njegova punca ni nič skrivala oz prekrivala njemu. On je sam šel na računalnik, na njen diskk in malce pobrskal iz radovednosti. Je to poseg v intimo nekoga ki živiš skupaj z njim? Živiš morda z neznancem? Jaz nimam nič za skrivati ali prekrivati, tako da moja punca gre lahmo mirne duše čez vse moj stvari. Tudi sklike mojih bivših punc in fičlmček ko sem žgal bivšo.

Draga moja t.i. “strpnica”, privoščim ti da bo tvoj mož ki najbrž ima tudi vsa gesla tvojih accountov inp (sarkastičen nasmešek), boš našla privatni pročnič ko tvoj dragi žge eno hudo blondinko bejbo da dol padeš v mladih letih, pa me zanima res tvoj izraz na faci ko boš to videla… Najbrž boš gledeala stran… (še en sarkasitčen nasmeše)

[/quote]

Zakaj točno mi to privoščiš?

NesrečniFant – ne razumem zakaj se sekiraš, verjetno si tudi sam pred njo kakšno položil kaj ne? Pa tudi če nisi, to nima prav nobene veze. Lagati samemu sebi, da tvoja najdražja ni še s kom drugim seksala je popolnoma brezveze. Pač sta posnela filmček in to je to. Nimaš podlage za sekiranje, saj te ni varala, ker takrat pač nista bila skupaj.

Svoji bivši punci sem vedno rekel, da naj ne sprašuje stvari, za katere ne more sprejeti iskrenega odgovora. Kot kaže enako velja zate…če razumeš kaj mislim.

Jaz se s svojo lahko z največjo lahkoto pogovarjam o teh zadevah, kar pa nočem v podrobnosti vedeti, pa pač ne vprašam….simple…

Moj blog - http://www.littlesweetie.me

Dokler je bla samo z enim črncom je še uredu.

pozdravljen nesrečnifant,
svetujem ti, da jo daš čimprej na čevelj. Da bi našel filemček, kjer sexa s svojim tipom, bi lahko še nekako tolerirali, to da se pa daje dol s črncem, je pa za naše okolje nesprejemljivo. Slej ko prej boš ostal sam.
srečno

A ti si pa goblene delal, dokler se ni ona pojavila??

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

New Report

Close