naš vampirček
Naš desetmesečnik ima pa takle nasmešek: http://static.album.email.si/5/5/368855/VLTFSRxxYm_0Zek_luXSz.jpg
Nekako se mi zdi, da bo vse v redu, da bodo zrasle tudi enke … Ampak bi se rada prepričala – je lahko kaj narobe, bi bilo dobro peljati ga na pregled, ali je še tako majhen, da brez skrbi lahko počakamo še nekaj mesecev??
Drugače zobke redno umivamo vsak večer. Nekaj časa je imel fazo, ko ni pustil, potem smo pa kupili še eno ščetko zanj in zdaj pridno drži ustka odprta, da mu umijemo zobke, sam pa s svojo ščetko maha po zraku ali se praska po nosu :))
Spoštovana mouse,
luštno, ni kaj:).
Slika je sicer malo zamegljena, ampak se mi zdi, da je vsaj desna enka tik pred izrastom, tako da ste lahko povsem pomirjeni – tudi enke bodo.
V tolažbo – mojemu sinu so zobje izraščali podobno – najprej spodnji enki, nato zgornji dvojki, potem pa samo ena zgornja enka in je bil še bolj smešen. Deklici pa je najprej zrasla zgornja dvojka – je bila videti kot kakšna stara ženička:).
Slika je zamegljena zato, ker nikoli ni dovolj dolgo pri miru 🙂
Sem šla pogledat desno enko in je res, kot ste napisali, da že leze ven. Prej je sploh nisem opazila … 🙂
Hvala!