Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja naročilo delovnih zvezkov

naročilo delovnih zvezkov

Kje boste ali pa ste že letos naročili delovne zvezke za naslednje šolsko leto? Jaz sem lansko leto pri Oki pa sem bila zadovoljna z dobavo, dočim je bila kolegica pri Mladinski knjigi razočarana.Letos imam samo ponudbo od Mladinske knjige, ker se Oka s tem ne ukvarja več. Kako pa ste ve zadovoljne z Mladinsko knjigo?

Mi dobimo v šoli naročilnico od Kopije Nove s seznamom vsega, kar otroci potrebujejo (sestavi ga učiteljica), obkljukamo in oddamo. To je to. Meni je fino, ker mi ni potebno naokrog skakat.

Mi dobimo v šoli naročilnico od Kopije Nove s seznamom vsega, kar otroci potrebujejo (sestavi ga učiteljica), obkljukamo in oddamo. To je to. Meni je fino, ker mi ni potrebno naokrog skakat.

Jaz bom naročila preko učbeniki.com. Za prvi, drugi in tretji razred sem tako naročila in bila zelo zadovoljna. Potem sem za četrti razred naročila preko KOpije nove in žal bila razočarana, tako da bom za peti razred ponovno preko učbeniki.com.

LP Maja

Lep pozdrav !

BUM, zakaj si bila pa razočarana?

Jaz sem šla kar lepo v DZ in kupila vse po spisku.
Dobili smo vse, razen matematike, ponatis bo šele julija. Gužve ni bilo nobene.
Tako, da ne vidim pretiranega smisla v naročanju. Cene so itak povsod iste.

Glede MK pa takole. Poznam punco, ki tam dela in pravi, da glede na to, kako so zasuti z reklamacijami, njej ne pride na pamet, da bi tam naročala. Tudi ona gre v knjigarno in kupi.

Najprej se je zapletlo z izdobavo delovnih zvezkov, dobili smo jih šele 2.septembra, čeprav je bil pogoj za oddati naročilo mislim da do konca junija 2007. Ko pa smo će dobili delovne zvezke in tista dva učbenika, pa so le ti bili pomanjkljivi.namreč v določenih delovnih zvezkih nekaj strai kar ni bilo, pa gradivo za praktični pouk iz naravoslovja je bilo “izropano”, CD za glasbo je bil popraskan… skratka cel kup enih BZ težav. Na koncu vseh koncev pa še reševanje reklamacij je sizifov posel.

LP Maja

Lep pozdrav !

Jaz naročam pri MK (naročilnico dobim v šoli) in v štirih letih še ni bilo težav.

Do sedaj sem hodila iskat delovne zvezke v knjigarno, letos pa sem si omislila dostavo na lokalno pošto. Upam, da se bo to izkazalo za dobro odločitev.

lp

Vedno pri Kopiji (se da tudi preko spleta), nikoli nobenih težav, dostavljeno nekje do 20.8.

vedno DZS, nikoli nobenih težav. Naročimo, plačamo po položnicah, in vse lepo zapakirano, v vrečkah, dobimo zadnji teden avgusta v šoli. Samo preverimo če je vse ok, in do danes, nobenih težav.

Zadnja tri leta kupujemo junija v DZS. Manjkajoče knjige in DZ naročijo in jih prideš iskat, ko je skompletirano. Do konca junija je 5% popust na knjige in DZ ter 20% na ostale pripomočke. Letos smo nakup opravili že v soboto in ni bilo gneče.

Ali je v DZS do 30.6 popust za vse, tudi če plačaš z običajno kartico ali samo s kartico mercator pika?

Samo Mercator.

New Report

Close