Naročanje Otto
Nekaj me zanima, če mi boste znale pomagati. Naročila sem dojilske modrce iz kataloga Otto in to po internetu. Pač normalno sem se prijavila in sledila postopku za naročanje in … pod Naročila mi ne izpiše nič.
Ne vem … Pri ostalih spretnih trgovinah sem vajena, da dobim na mail potrdilo o naročilu … tukaj nič. Pa tudi drugod lahko lepo slediš kako poteka vse skupaj … Tukaj pa nič. Sploh ne vem ali so sprejeli moje naročilo ali ne.
Druge, ki imate z njimi že izkušnje … a je to normalno?
Lp, Bgv
Ojla!
Tud jaz sem prejšnji teden naročila dva modrčka za dojenje…….če lahko temu rečem naročila? Ne vem, al sem, al nisem, tko kot ti praviš. Nobenga maila o potrditvi naročila……..tko da sploh ne vem, ali naj pričakujem zdej to robo, al naj jo kar pozabim?
A katera ve, koliko časa dostavljajo, vsaj približno……npr. če 14 dni ne bo nič, potem pač ne bo nič.
Tud jaz ne vem, kaj in kako in bi mi vsaka informacija prav pršla.
Ojla!
Jaz sem naročila modrčke po internetu, vendar se ne spomnim, da bi imela kakšne težave. Tudi se ne spomnim, ali sem dobila po mailu, da sem kaj naročila. Res je, da sem na modrčke čakala 3 tedne- vmes sem kar poklicala kdaj bodo in prišli so kakor so obljubili. Pa še všeč so mi!
Tukaj imate tel št : 080 23 20 pa kar povprašajte ali so dobili naročilo in kdaj bo dostava.
Lp,Nenka
Hi!
Link je (upam da bo link aktiven) 🙂 .
Jaz sem po internetu naročila (prav tako modrce za dojenje) 28.05.
Spletna trgovina je res za bruhat.
Po emailu ne prejmeš nobenega potrdila ali sporočila ali kaj podobnega. jaz sploh nisem vedela ali sem kaj naročila ali ne, prepričana sem bila šele ko sem čez kakšen teden dobila v nabiralnik njihov tiskan katalog.
Pošiljko sem prejela danes, me je poštar ob pol devetih iz postelje vrgel.
tako da ne obupat, sta pa modrca res super 🙂
Pozdravček Miškolinka
No … zdej ste me pa malo pomirile … :)))) No, da vidimo koliko časa bom pa jaz čakala, da me poštar iz postle vrže … :)))))))))) ;))))))
Sicer pa verjetno bom počakala tistih 15 dni in potem bom poklicala na uno številko, če ne bo še nič … pa bo najbolj zihr.
Sam spletno trgovino bi res lahko mal poštimali … :((( Vsaj en mail, da bi odprli, kamor se lahko obrneš …
LP, Bgv